InSanity…..

487

Så har då Umåkers efterlängtade V75 helg avverkats…. Vad som sitter kvar på näthinnan är ändå Sanitys galna prestation… Vilken Pålle…Hipphäpp så fick man sig en fläkt av Elitloppet över sig…för nog kommer han att duga där, tycker nog att konkurrenterna kan kosta på sig att svettas lite…redan nu en ungefärlig månad i förväg. även om nu Sanity står uppstallad i StockholmsRegionen så räknar jag honom som en Norrlandshäst…så det så 😉
Överlag så presterade många hästar väldigt bra i helgen, tror aldrig att jag vart på trav här uppe i Norrland förr med så dels, fantastiska hästar i startlistorna och dels så oerhört trevliga lopp att se på.
Känner mig redo för en riktig travsommar igen, hoppas verkligen att det finns möjlighet till många besök även på grannbanornas Tävlingar…bara för skojs skull… Men det blir väl mest som vanligt är jag rädd…man finns på plats om man har starthäst… Får jobba på det där kanske….

En som inte Presterade på topp var Van Gogh, hängde på en töm, så det blir lite byte av utrustning men även ett litet besök hos veterinären. Det är tur att min uppfödning Mr Right fortsätter att vara världens mest stabila PlatsHäst. Ramlar alltid in en liten extra slant varje månad med hans namn på. Sjukt nyttig Grabb det där 🙂

Annars då…Angelas huvudskada verkar läka bra…idag rann det bara lite vätska ur näsborren.
Fölet hade fått lite längre böjsenor så det blev till att gjuta om skenorna igen. Återbesök imorgon igen…
Ett namn har hon oxå fått sig… men det avslöjar jag inte riktigt än…men en sak säger jag…Jag är olidligt Nöjd med det… Klockrent på den hästen 🙂
Om vi fortsätter med att tänka på morgondagen så ska Walkinthepark starta igen… Hoppas att hon är startklar den här gången… Viva ATG Play 😉
Var på ett snabb spelning i fredags och såg Jakob Hellman, kan konstatera att jag fortfarande gillar honom skarpt… och visst är det lite extra med levande musik. Ont i skallen får jag, men ibland är det värt det ändå, helt klart.
Har även hunnit med en liten Pubsväng, det var vansinnigt trevligt.
Om ni såg Islandshästarna som ledde defileringarna på Umåker och tyckte att dom var snygga…. Det var JAG som flätat både ryttare och Vilddjur (JagMötteLassieVarning på den va??)
Yngste grabben Frank har vart i Piteå i helgen och spelat Norrlandsmästerskapen i Handboll…Slutade med seger där för Umeå IK, så stämningen var mkt god när han kom hem…Jättekul Humörhöjare för mig oxå… Man vill ju att Ungarna ska få lyckas…och det var en orättvis finalförlust för dem i Sundsvall Cup…så lite plåster på på de ömmande såren för laget och ett glatt avslut på en väldigt, väldigt stark säsong.

Så ska jag avsluta med lite mer InSanity…Men hallå Peter Forsberg… hans insändare i Ronden, motangrepp och smutskastning på kollegor á la politiker, tycker jag är rent bara pinsamt, ingenting annat. Men det är ju klart, jag vill ju gärna misshandla mina hästar efter ett hårt träningspass med massage och liniment…förstår ju inte bättre, är ju inte Pappersvikarveterinär och överförståndig, utan bara en vanlig arbetande travamatör som trodde att det var snällt och omtänksamt gentemot mina hästar att lägga ner jobb på att förebygga skador…..
Hatar verkligen sånna här grymt ologiska beslut, och förstår inte hur man kan tycka att det är att jobba med djurskydd… Jag tycker att det är snudd på Överförmynderi… bara sorgligt och jaaa…Pinsamt.

Nä nu blir det en Dusch…hällde en halv dl Soya över mig när jag lagade middag…Kan säga att det är väldigt mkt att torka bort då från golvet…tvivlar att tröjan någonsin blir vit igen men golvet blev rent, tack och lov….

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.