Jag kan ju inte ens lita på mig själv…

220

Lägescheck ChokladOchKarlFastan Dag 3: Totalt Misslyckande…Förnekelsens makt är tydligen stor. Bakade bröd idag och överfölls av ett anfall av överjordisk snällhet, bakade Neg..CHOKLADbollar till mina Grabbs, & Hur det slutar är ju rätt lätt att gissa…Glad och nöjd har jag nu suttit och Mumsat…innan jag insåg att..Neg…*Gaah* ChokladBollarna..innehåller Choklad…*Suck* Vet inte hur jag ska Bota för övertrampet, kanske får skylla på att det faktiskt är min första ChokladOchKarlFasta, och menar som att första dagarna ändå måste vara som inskolning då, typ 😉
Lovar bot och bättring..
KarlFastan…NenasProblemas 😉 Lite lättare det där 🙂

Vill länka till en kompis Blogg, känner att jag vill säga cirkaliisa samma som han, så varför uppfinna hjulet igen…
Sen kan jag erkänna att jag är djupt tacksam att han har energin att räkna, och är så respektlös, fastän han är en så genomsympatisk person… Hejja Håkan Persson!! :
http://uppfodarblogg.blogspot.com/2012/02/framtidens-modell.html

Kan bara konstatera att det är lite sorgligt att man inte förstår att , bara för att det finns Idioter, som ex. Mig, som bor i Norrland, så innebär det inte att vi automatiskt tycker att det är ok att ha 30 mil mellan tävlingsbanorna. Händer det så kommer Sporten att dö häruppe, och dör sporten här uppe tror jag inte att spelarna kommer att fortsätta spela trav på samma sätt heller. Vi i TravSverige Måste vara mer Rädda om varandra, lägg ner Vi mot Dom, det skulle alla tjäna på..

Laddar inför Provlopp imorgon, Jan-Erik Eriksson ska köra Bright Corner och Angela Corner åt mig.
Ser fram emot detta, med lite stukat samvete, fast med en Rättså Glad ChokladBollsMage istället 😉

Föregående artikelNästagångare 24-26 februari
Nästa artikelV75 Solvalla 25 Februari 2012

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.