Jägersro/Solvalla DD

15

dd-tips dd-blogg

Igår körde jag bredvid Fascination i ett jobb och hon såg riktigt fin ut i backen. Givetvis en bit kvar innan det går att säga om hon har mer att uträtta på tävlingsbanorna men det blir spännande att se henne när det blir dags för comeback.

Ikväll är det V86 och Jägersro och Solvalla delar på loppen. I DD-1 blir 2 Dixie Exclusive favorit och han såg fin ut senast som fastlåst. Men även om formen är god så tycker jag han är en något sårbar favorit då han är en ganska speciell häst som inte går att ladda alltför tufft med och som dessutom är allra bäst i ryggar. Därför vill jag testa att fälla honom och jag streckar en kvartett bakom: 3 Vivo Per Lei, 7 Alec Hornline, 10 Sensei och 11 Max Bob. Alec Hornline tycker jag är intressant. Han är rask från start och skulle han nå spets är mycket vunnet.
I DD-2 drar jag till med en rövare och chansspikar 2 Blue Martini Ås. Det är årsdebut och stallet ligger lite lågt men det är ett fint läge och hon är en bra sprinter. Jag tror inte att det bara är negativt med första start efter vinterträning.

DD-1: 2,3,7,10,11
DD-2: 2 Blue Martini Ås
Min raka DD: 7-2
Min roliga DD: 10-2

I V86-3 startar 13 Gio Follo som jag har jagat ett bra tag nu. Han blev struken senast för att ha orsakat två omstarter men jag hoppas formen är fortsatt god. Spår 13 i ett femtonhästarslopp är inte helt iskallt och skulle det klaffa är jag inte alls främmande för att Gio Follo, som just nu är helt ostreckad, spurtar hem detta.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelNy svensk succé i Paris!
Nästa artikelKan Amaru Boko utmana Digital Ink?

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.