Janne Jackpot kommer att göra vad han är

270

janne jackpot

Nya tag och nya utmaningar. Från och med dagens själva datum detta året så kommer jag i fortsättningen göra vad jag är ämnad till. Nämligen att slå till när det vankas mest pengar. I fortsättningen kommer jag bara att tippa när det vankas Jackpot för Janne! Alla vanliga omgångars insatser kommer att ackumuleras och langas in på en riktig jackpotrad när det väl är dags!

Så denna omgången lutar jag  mig tillbaka, lägger en hundring i kassan, och avnjuter de fina finalerna på Valla i lugn och ro.

Lycka till gobbar å käringar!

 

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.