Janne Jackpot kommer att göra vad han är

268

janne jackpot

Nya tag och nya utmaningar. Från och med dagens själva datum detta året så kommer jag i fortsättningen göra vad jag är ämnad till. Nämligen att slå till när det vankas mest pengar. I fortsättningen kommer jag bara att tippa när det vankas Jackpot för Janne! Alla vanliga omgångars insatser kommer att ackumuleras och langas in på en riktig jackpotrad när det väl är dags!

Så denna omgången lutar jag  mig tillbaka, lägger en hundring i kassan, och avnjuter de fina finalerna på Valla i lugn och ro.

Lycka till gobbar å käringar!

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.