Jannes Jäddrans DD-tips Örebro 10 juli 2014

119

DDTIPSET

Skepp Ohoj Grevar och tanter! Nu när Andreas Johansson förtjäningsfullt har fått DD-semester under hela Juli så kommer JAG. Självaste Jan J Jackpot att delge er mina förundringar lite titt som tätt vad gäller DD under sommaren. Kanske mer tätt än titt så kika in och kolla ofta! Jag är inte den som lägger fingerborgen mellan när det gäller att tippa skrällar.

Idag är det Örebro som gäller och Prawns är en favorit i loppet och eftersom den är en favorit även i min bok så måste jag spika den. Ibland gotta do a man what he is gotta do eller vad det heter.

I andra DD däremot så…. 🙂 Lycka till!

Mitt spel:

DD-1
4 Prawns

DD-2
1, 4, 5, 7, 11

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.