Kihlström slog ut Zlatan!

195

imagekihlis

Zlatan Ibrahimovic är utslagen.
Travkusken Örjan Kihlström är kvar i leken.
På måndag avgörs vem som får Jerringpriset.

Att en travkusk nomineras till Jerringpriset är ovanligt. Att en travkusk tillhör toppkandidaterna som kan ta hem den prestigefulla utmärkelsen är unikt. Örjan Kihlström kan skriva historia när han på måndag kliver in på Idrottsgalan i Globen.
– Det är verkligen jättekul. Jag var överraskad bara av nomineringen så det klart att ja inte hade väntat mig det här, men det är häftigt att vara med bland de fem, säger toppkusken.
Hur känns det att slå ut en kille som Zlatan?
– Det är ju inte dåligt. Det är flera andra också som gjort fantastiska prestationer så det här är stort.
Vad tror du om chansen att vinna?
– Jag trodde att det skulle bli tufft att sluta bland de fem främsta och det blir ännu tuffare att vinna såklart. Sjöström och Kalla borde vara svårslagna.
Du verkar ha ett väldigt stöd i Trav-Sverige.
– Det är ju tack vare det som jag har gått vidare och det är jättekul att så många har röstat. Hoppas de fortsätter med det ett par dagar till.
Utöver fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic (sexa) rök även skidåkaren Heléne Ripa (sjua) och Seglaren Anna Kjellberg (åtta) när åtta kandidater blev fem på fredagen. Kvar i omröstningen är utöver Örjan Kihlström damstafettlaget i skidor, simmaren Sarah Sjöström, herrstafettlaget i orientering och skidåkaren Charlotte Kalla. Omröstningen har öppnat på nytt.

7 KOMMENTARER

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.