Kompisen sjuk – då vann han halv miljon

28

Tony Isaksson, 43, från Sollentuna i Stockholm prickade in 7 rätt – på Top 7.

Utdelningen: 456 000 kronor.

– Det var en häftig känsla, säger vinnaren.

Succén fortsätter.

Tony Isaksson från Sollentuna satte storvinsten på nya spelet Top 7.

Efter att missat V75-inlämning på grund av att hans spelkompis var sjuk så bestämde han sig för att fokusera på Top 7.

– Jag var inte alls så påläst till V75 och så messade min kompis att han hade migrän så det inte blev nått V75 i dag. Så då bestämde jag mig för att spela Top 7. Jag spikade Tjacko Zaz och sen lät jag datorn göra resten av jobbet. Så jag ska inte ha någon cred för det här, säger han.

Spelar varje lördag

Tony Isaksson spelar V75 varje vecka med ett gäng kamrater.

Men just den här veckan, när det inte blev något V75-spel, kom största vinsten någonsin.

– Ja, det gick ju väldigt bra, 456 000 som ramlade in på kontot. Jag kollade på atg.se resultatet och såg att shit, det blev sju rätt. Sen såg jag utdelningen och visade upp telefonen för min fru, men hon förstod ingenting. Hon trodde att det först stod 450 kronor, säger han och skrattar.

Hur ska ni fira det här?

– Just nu har jag en kamrat här hos mig och vi har ätit middag som planerat, men sedan vet jag faktiskt inte. Vi ska på julbord på lördag så det blir bra, sedan får vi se, säger vinnaren.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Kompisen sjuk – då vann han halv miljon

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.