Kundernas julklapp – 2,5 miljoner kronor

29

Stort vinstjubel i Stockholm på juldagen.

Anledningen: Café Brasco spelade in knappt 2,5 miljoner kronor till sina kunder.

– Fantastiskt kul, säger Dennis Olofsson till Trav365.

Under juldagen avgjordes travets elitserie V75 på isbana i Umeå.

Totalt lyckades 75 system av totalt 750 442 inlämnade klara alla sju loppen.

Utdelningen för sju rätt blev 169 145 kronor.

Som så många gånger förr gick många av vinsterna till ATG Tillsammans-sajten, och bäst lyckades Café Brasco och andelstorget.

Totalt spelade de in knappt 2,5 miljoner kronor till sina kunder.

”Fanns potential för mer”

Det var Dennis Olofsson, ägare av Café Brasco, samt spelikonen Jan ”Timo” Timonen som firade stora framgångar och gav över 100 andelsköpare en härlig julklapp. Timonen spelade in drygt 1,3 miljoner kronor och Dennis Olofsson drygt en miljon kronor.

– Varje tävlingsdag har jag och Timo en genomgång av omgången för att dels diskutera från olika vinklar vilken, eller vilka, spikar som känns mest spelvärda samt vilka kantbollar som vi inte får missa, säger Dennis Olofsson till Trav365 och fortsätter:

– Ibland är vi för envisa att inte lyssna på varandra men denna gång så var det min idé K.B.Millanson i V75-3 och Timos grymma spik Sambucus P.R. i V75-1 som gjorde det, samt vår gemensamma idé So Gå Imponera i V75-5 som alltid trivs på isbana.

”Många glada tillrop”

Trots knappt 2,5 miljoner kronor inspelat till kunderna och andelsköparna hos Café Brasco så fanns det potential till mer.

– Ja, både jag och Timo hade med Raz Mackenzie och Elit Håleryd på systemet och det hade gett mer med dessa två, men man kan givetvis aldrig vara besviken om man sätter sju rätt, säger Dennis Olofsson och avslutar:

– Som vanligt när vi vinner så är det många glada tillrop och många har tackat för en försenad julklapp, och sådant är givetvis alltid glädjande. Nu laddar vi för dagens V75-omgång på Solvalla där vi för cirka en månad sedan spelade in 1,5 miljoner kronor.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Kundernas julklapp
– 2,5 miljoner kronor

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.