Kuskprofil i olycka

172

wpid image

En olycka ägde rum på Bjerke travbana utanför Oslo under måndagen.
En häst tvärnitade och det blev en rejäl smäll.
Kuskarna Martine O Sörvik och profilen Geir Vegard Gundersen for i backen och den sistnämnde fördes till sjukhus med bruten arm.

Olyckan skedde i samband med lunchtävlingarna på Bjerke. En häst tvärbromsade i loppet vilket ledde till att Geir Vegard Gundersen och Martine O Sörvik krokade ihop med sina hästar. Det blev en rejäl smäll och båda kuskarna for i backen.
Båda kuskarna tog sig av banan självmant och fick vård av ambulanspersonal på stallbacken. Martine O Sörvik klarade sig med rejäla skrapsår på armar och ben, medan det gick värre för Geir Vegard Gundersen. Han fick åka med till sjukhuset där ett armbrott konstaterades på kuskprofilen. Den norske tränaren gjorde nyligen comeback efter att ha opererat ryggen innan han nu fick en ny skada.
– Jag har fått ett brott i vänster överarm. Brottet var fint, men det gör fruktansvärt ont när jag rör på mig. När jag sitter still går det bra, säger Gundersen till tgn.no.
– I dag fick jag en rejäl smäll, men ta i trä så har jag inte ont i ryggen. Det är det positiva i det hela, fortsätter Gundersen till tgn.no.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelAllsvenska Kuskligan
Nästa artikelR.I.P. Lars Wester

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.