Lunchdubbel Eskilstuna 24/6-2014

116

LUNCHDUBBEL

 

I LD-1 ser 11 Darius Boko ut att bli favorit och jag tror säkert att det är bästa hästen men stall Redén har ingen toppform för dagen. Det har varit en del infektioner i stallet den senaste tiden och även om Darius Boko är kry så har han inte toppat formen och jag tycker det är en sårbar favorit från bakspåret. Han får plats på systemet men det blir i sällskap med tre motbud: 2 Jetspirit, 4 Snowman och 6 Mistral Skift. Snowman är snabb bakom bilen och i spets eller från rygg ledaren är han inte helt avsågad. Min vinnare i loppet är Jetspirit som svarade för en bra insats senast.

I LD-2 chansar jag och spikar 1 Cast Bolt. Tror inte någon tar en längd på honom och jag hoppas att Sören Eriksson kör i spets då de värsta motbuden har fått sämsta lägena.

LD-1: 2,4,6,11
LD-2: 1 Cast Bolt
Min raka LD: 2-1
Min roliga LD: 4-1

Lycka till! 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.