Lunchdubbel Gävle 25/3-2014

318

LUNCHDUBBEL

 

Kul att man varnar för Håkan K Persson på V4 och så vinner han det loppet som han INTE skulle vinna 🙂 Men till mitt försvar så var han ju faktiskt inte uppsatt på Santiago Wibb från början utan fick väl ersätta Johnny Takter. Riktigt bra lopp gjorde Santiago Wibb och likaså Thai Goldie som jag satt och jobbade in rejält men det gick tyvärr inte. Passa henne nästa gång!

Tar tre hästar i LD-1: 5 Farmbaron, 6 Järvsögutten och 11 Eldfaksen. Farmbaron och Järvsögutten bör göra upp om det men Eldfaksen är ingen bluff och får Mattias Djuse i sulkyn igen, duktig kusk.

I LD-2 chansar jag och spikar 3 Diego M.Boko. Han är inte helt att lita på men travar han felfritt så tror jag inte han har någon överman i detta gänget och jag hoppas man kan få ett vettigt odds med honom.

LD-1: 5,6,11
LD-2: 3 Diego M.Boko
Min raka LD: 6-3
Min roliga LD: 11-3

1 Venkatesh vinner ju V4-1 om han travar hela vägen. Ska man gardera eller kanske testa en tvilling så tycker jag 10 Persos Smokie är ett bra bud.
I V4-4 tänker jag ge 1 Frozen Cheesecake ytterligare en chans. U-häst på en tvilling kanske.

Lycka till!