Lunchdubbel Mantorp 24/3-2014

238

LUNCHDUBBEL

LD-1 kan bli intressant om 1 Royal Fighters testas i spets. Då kan 5 Tyko Marje få göra lite jobb och kanske bjuds det in till någon skräll. Jag hoppas på 2 Im Gotthard, 9 Star From Heaven eller 11 Fruitcake.

LD-2 håller riktigt bra klass och flertalet av hästarna duger på V75. Blir ju extra spännande när 8 Västerbo Highflyer fick sämsta spåret men han kan vinna ändå. Det är dock tufft motstånd och jag tänker chansspika mot honom. Det är en riktigt rövare och går den in så borde oddset bli ganska skapligt. 5 Thai Goldie tänker jag ge förtroendet till. Hon har lopp i kroppen och bör ha gått framåt med det. Jag tror det kan bli ganska tufft tempo på loppet, flera startsnabba hästar. Med en vettig resa kan Thai Goldie absolut vinna detta. 4 Örbäckens Cruella ser ut att bli favorit men jag är inte helt säker på att hon får ledningen. Gjorde ju en slät figur senast men jag tror inte allt stod rätt till den dagen och vi kan säkert förvänta oss en bättre insats här. Hoppas och tror ändå att Thai Goldie kan blåsa ner dom till slut.

LD-1: 1,2,5,9,11
LD-2: 5 Thai Goldie
Min raka/roliga LD: 9-5

Håkan K Persson har häst med i V4-1, 14 Alfline, och V4-4, 12 JS Annabell. Mitt råd är att ta med dessa om man spelar V4.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet