Lunchdubbel Rättvik 15/4-2014

248

LUNCHDUBBEL

 

2 Time Machine i LD-1 gjorde årets första start senast och fick gå utvändigt hela vägen men kunde ändå enkelt ta ner ledaren och höll sedan knappt undan för Västerbo Mixedlove. Han är väldigt snabb ut och även om Jorma Kontio bakom 1 Nabab Di Poggio kan svara så tror jag han är fullt nöjd med ryggen på Westholm och Time Machine som måste ha en väldigt dålig dag för att lägga detta. Spik.

LD-2 tror jag går till Jörgen Westholm den också, han har fin snurr på stallet för dagen. 1 Pinocchios Lie är inte vindsnabb från start men min känsla är att han kan försvara innerspåret. Ledningen är dock inget måste utan han är kanske t o m bättre med en ryggresa.
Jag vill ändå dubbla med en luring: 5 SOS Futureliner. Han är inte så tokig över sprint och har lopp i kroppen. Får Jan-Ove ”Lill-Norsken” Olsen i sulkyn och han är en duktig kusk och alltid kul att lyssna på i intervjuerna.
Står över 12 Sam I Am Zet som kanske är bästa hästen i fältet men jag vill gärna se honom visa det först.
Jag står även medvetet över 2 Restless Legs som jag gissar blir favorit och då blir oddset med Time Machine i första inte mycket att hänga i granen. Hon är dock snabb ut och kanske tar sig förbi Westholms och då är det fördel Restless Legs som håller fin form.

LD-1: 2 Time Machine
LD-2: 1,5
Min raka LD: 2-1
Min roliga LD: 2-5

Lycka till! 

Föregående artikelInför V75 Romme: Jakt på sista platsen i Olympiatravet
Nästa artikelFem tippar V75 Romme 20 april 2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.