Lunchdubbel Romme 9/6-2014

183

LUNCHDUBBEL

 

Tre hästar får räcka i LD-1: 2 Part Two, 9 Persos Smokie och 12 Rocky Reach. Part Two gjorde ett mycket starkt slutvarv senast men det var bara hon och BBS Florino som var bra i det loppet enligt mig. Övriga var inte mycket att hänga i julgranen. Nu är motståndet bättre och både Persos Smokie och Rocky Reach är två tuffingar som kan göra lite själva.

LD-2 tror jag 4 Star Advisor Joli spårar runt om och jag spikar. Visserligen kan 9 Spiegelei, 10 Twigs U.Canfly och 11 Lynn Palema ge honom en match men då de fått bakspår över korta häcken så tycker jag Star Advisor Joli är en vettig spik.

LD-1: 2,9,12
LD-2: 4 Star Advisor Joli
Min raka LD: 9-4
Min roliga LD: 12-4

14 Västerbo Crystal i V4-4 har ett lopp i kroppen och det här är en kuse med en hel del kapacitet. Ska absolut med på kupongen.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.