Lunchdubbel Solvalla 28/3-2014

254

LUNCHDUBBEL

 

15 Digital Ink ska ju normalt sett leka med motståndet i LD-1 och jag kan inte gå mot honom i tipset. Men däremot så tänker jag dubbla med en intressant häst, 4 Ocean Dream DE. Han har gjort det bra i de senaste starterna och med maxklaff är jag inte främmande för att han faktiskt kan vara före en årsdebuterande Digital Ink.

LD-2 tror jag står mellan 1 Quiteanotherstory och 3 Harvey Tornado. Tipset ger jag till Harvey Tornado som har lopp i kroppen och Harvey Tornado är en bra häst som tål att göra lite själv. Får man ett vettigt odds på tvillingen 1-3 så kan man ladda in en liten sudd.

LD-1: 4,15
LD-2: 1,3
Min raka LD: 15-3
Min roliga LD: 4-1,3

3 Mellby Ametist i V65-1 hoppas jag blir bortglömd. Hon är snabb ut och inte så tokig. Var sjuk senast så den starten är bara att glömma. Kan bli ett fint odds.
5 Xenia GT i samma lopp tycker jag också man ska passa. Mötte tufft motstånd under 2013 och är rätt så bra. Har tidigare skrivit om att stall Lennartsson har bra form för dagen och Xenia GT kan överraska här.
V65-2 känns väldigt öppet om nu inte 1 Open Range bara är bäst i sitt livs andra start. Men jag tycker 10 Digital Readout är lite spännande från sitt springspår på tillägg. Laddar Goop rejält så kan han överrumpla den orutinerade Open Range och kanske blir det en hederlig spets och slut.
9 Stora Värmland i V65-3 är inget tokigt kallblod och skulle Tommy Engberg träffa bra från springspåret så kan det bli bra till slut.

Lycka till! 

Föregående artikelResultat V86 26 mars 2014: Fina årsdebuter
Nästa artikelEM för amatörkuskar flyttas till Sverige