Lunchdubbel Solvalla 4/4-2014

229

LUNCHDUBBEL

*Edit 4/4-2014 12:10*

Måste be er om ursäkt för att jag varit ouppmärksam. Av någon märklig och, enligt mig, förbannat dum anledning så ligger lunchdubbelavdelningarna idag i avdelning fyra och fem, inte fem och sex som det normalt är. Jag har helt missat detta och såg det bara nu precis :S Därmed får ni bortse från mitt tips nedan och istället spela samma hästar i LD-2 som jag nedan skrivit som LD-1 och i den riktiga LD-1 spikar jag 10 Fredricks Laukko. Hoppas jag inte krånglade till det för mycket nu. Jag skyller allt på ATG och Solvalla 🙂
Ha en fortsatt skön fredag och en trevlig helg!

LD-1 ser troligtvis en klar favorit i 7 Sauveur men även om jag tycker han är förstahäst så vill jag gardera då han blir för stor favorit. 2 Laurentius Cavallo, 5 Whats Your Limit och 11 Te Freddo Knick tycker jag är de givna motbuden. Tror mest på Laurentius Cavallo av de tre motbuden.

I LD-2 tänker jag chansa bort den troliga favoriten 4 Maranello. Han gjorde det riktigt bra senast men fick kriga rejält för segern och 5 Quiteanotherstory var inte stort slagen. Denna gången hoppas jag Quiteanotherstory får en ryggresa och då kommer hon avsluta vasst. Dubblar med 6 Vernin Starlight som jag tror är bästa hästen i fältet men som dessvärre också är en av de mest osäkra hästarna i fältet. Formen är nog bra och sköter han sig bara så vinner han detta från dödens om det krävs.

LD-1: 2,5,7,11
LD-2: 5,6
Min raka LD: 7-6
Min roliga LD: 2,5-5

V65-1 ska ju 1 Julle normalt sett vinna men jag slår ett slag för 5 To And Fro som är kapabel i grunden. Länge sedan han fick till det men jag tycker ändå han såg helt ok ut senast. Formen är nog i antågande och en plats kan han dyka upp på.
Varnar för två hästar i V65-2: 10 Umbria och 12 Ametrin. Ametrin har bra kapacitet och lopp i kroppen, kan bli farlig till slut. Umbria kan en del när hon vill och med maxklaff kan hon överraska.
V65-3 vinner 6 Ready Ribb som svarade för en grym tävlingsdebut. Gick 12,8 sista 600 utan att se speciellt tagen ut.
Om man äntligen har fått ordning på 10 Fredricks Laukko i V65-4 så tror jag han rundar detta gänget. Vann senast och kanske var det proppen ur.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelStjärntravare medverkar i TV-serie
Nästa artikelÅrsdebuten nära för Elitloppsvinnaren Nahar