Lyckad Frankrikedebut!

16

tell me no lies segrade

Det blev seger direkt i Frankrikedebuten för Håkan Skoglunds Tell Me No Lies. Under torsdagen var han bara bäst i ett lopp över 2 700 meter.Foto av THOMAS BLOMQVIST

Håkan Skoglunds Tell Me No Lies skördade omedelbara framgångar i Frankrike när han redan i debuten segrade i fin stil på Vincennes.
Kusken Franck Nivard väntade med att lägga in slutstöten till sista sväng. Tell Me No Lies kopplade grepp på ledaren och bakifrån hotade ingen. Den svenska hästen gick i mål som etta på tiden 1.15,0 över 2 700 meter och belönades för det med ungefär 210 000 kronor i förstapris.
– Det här var verkligen roligt och det såg ut som att Tell Me No Lies mest bara sprang och småjoggade. Här hemma hos mig har han mest bara gått på halvfart på sistone, men jag förstod att det skulle bli kul nere i Frankrike bara hästen började ta i lite mera. Kapacitet finns det verkligen i honom och det ska bli spännande att följa hans framfart i fortsättningen, kommenterade Håkan Skoglund, som följde loppet via ATG Live.
Sexårige Tell Me No Lies har nu gjort 46 starter i karriären och segrat i fem lopp. Sammanlagt har han sprungit in närmare 1,2 miljoner kronor.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.