Lyckades med det ”omöjliga” – vann 780 000 kronor

22

Här, hos Lygnells Spel och Tobak får 21 kunder dela på 780 000 kronor – efter att butiken satt alla rätt på Top 7.

De betalade 64 kronor för att vara med och får nu 37 000 kronor tillbaka.

– Det är ju nästan omöjligt att sätta Top 7, så det är jättekul, säger spelbutikens ägare Björn Lygnell till Trav365.

Två veckor i rad hade det blivit Rollerpott på Top 7, det vill säga att ingen spelare hade lyckats med konststycket att få in de sju främst placerade hästarna i rätt ordningsföljd och ”potten” därmed gått vidare till nästkommande vecka.

I lördags var det dock fyra system som lyckades pricka in Top 7, efter att favoriten Mitica vunnit.

Ett av de vinnande systemen var ett andelsspel hos Lygnells Spel och Tobak i Huddinge, där hade 21 kunder köpt in sig i andelssystemet för 64 kronor och efter att de vunnit 780 000 kronor att dela på blev varje andel värd lite drygt 37 000 kronor.

”Överraskande och oväntat”

– Det är naturligtvis jättekul, andelen var ju billig också, så det är jättekul, säger butiksägaren Björn Lygnell till Trav365 och fortsätter:

– Kunderna är jätteglada, och man räknar ju inte direkt med att vinna på Top 7, så det kom både oväntat och överraskande.

Utveckla?

– Det är ju ett väldigt svårt spel, att sätta de sju främst placerade hästarna i rätt ordningsföljd är ju nästan omöjligt, men med lite tur så går det.

Vem hade gjort systemet?

– Det var jag, och jag spikade Mitica som etta, Gravity Falls som sjua, och sedan spelade jag med fem hästar som jag snurrade med på placeringarna två till och med sex.

Hur tänkte du när du tog ut systemet?

– Veijo Heiskanen lät ju väldigt nöjd med Mitica och hon skulle ju tävla barfota runt om också så den trodde jag mycket på, sedan när man ska spika den som kommer sjua i loppet så får man ju chansa, så klart. Man får ju nästan bara ta en häst, och Kenneth Haugstad från spår nio med Gravity Falls var väl en lämplig häst att spika som sjua, och det gick ju vägen, skrattar Björn Lygnell och avslutar:

– Top 7 är som sagt ett väldigt svårt spel och det gäller att ha en hel del tur, men jag har haft den här spelbutiken i 20 år och hållit på med trav i hela mitt liv så lite skicklighet kanske det var med i bilden trots allt.

De andra tre systemen som satte Top 7 i lördags var ett system inlämnat på ATG.se för 2 880 kronor, ett inlämnat hos Direkten i Ljusdal för 96 kronor, och ett andelsspel hos Oda Spelbutik i Kiruna, där 14 kunder fick dela på 513 000 kronor.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Lyckades med det
”omöjliga” – vann
780 000 kronor

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelHon satte över 100 V75-system
Nästa artikelInga spår efter10-miljonershäst

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.