Mack Dragan imponerade i årsdebuten

47

Mack Dragan imponerade i årsdebuten

Mack Dragan tog en övertygande seger och passerade två miljoner kronor insprunget när han på måndagskvällen årsdebuterade på Mantorptravet.

Den Morgan Wilhelmsson-tränade sjuåringen fick en pangstart från 40 meters tillägg och redan i andra sväng satt han i ledningen. Varvet nådde han på 1.13,9 och sedan körande Carl Johan Jepson fått dra ner på tempot en bit gick Mack Dragan undan till säker seger på kilometertiden 1.14,8 över 2 180 meter.
– Han kämpade på bra hela vägen hem och det var en fin årsdebut. Får han var frisk och kry så får han en fin säsong igen, sa Carl Johan Jepson som tagit flera segrar i V75 med hästen.
– Han har ju varit otrolig hästen. Nu passerade han två miljoner kronor intjänat och det trodde jag inte att han skulle göra när jag satt bakom honom första gången. Morgan har gjort ett jättebra jobb med hästen så en stor eloge till honom.
På V64-spelet uteblev skrällarna. För sex rätt uppgick belöningen till 689 kronor och för fem rätt fick man 13 kronor. Utdelningen för fyra rätt understeg sju kronor och därmed går den potten – 1,6 miljoner kronor – vidare till tisdagens V64 i Örebro.

Föregående artikelTusentals namn på Delicious föl
Nästa artikelInför V86: Makethemark gör årsdebut

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.