Magic Tonight klar för Copenhagen Cup

195

magisk vinnare

Magic Tonight är klar för Copenhagen Cup.
– Efter uppvisningen på Färjestad är Magic Tonight en av de hetaste stjärnskotten i Europa, säger Flemming Sunn, sportschef på Charlottenlund.

Copenhagen Cup fortsätter ta form – på fredagen presenterades Magic Tonight som klar för det danska storloppet.
Därmed är tre hästar, Yarrah Boko, Beckman och Magic Tonight, klara för loppet som i år körs 11 maj, alltså 14 dagar före Elitloppet.
Roger Walmann-tränade Magic Tonight imponerade stort i sin senaste start då han vann Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal på Färjestad på 1.09,5 över sprinterdistans tillsammans med Johan Untersteiner.
– Efter uppvisningen på Färjestad är Magic Tonight en av de hetaste stjärnskotten i Europa och vi är naturligvis stolta över att kretsen kring hästen valt Copenhagen Cup som hästens nästa uppgift, säger Flemming Sunn, sportschef på Charlottenlund.

Har 45 hästar hos Walmann
Femårige USA-importen Magic Tonight har vunnit tolv av 40 lopp och tjänat nästan 4,5 miljoner kronor. Hästen köptes i fjol till Sverige av hårdsatsande AB Svensk Reklamfinans, Solna (Lennart Ågren), som har totalt 45 hästar i träning hos Solvallatränaren Roger Walmann.

Lars-Ove Pettersson

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.