Många vann mycket på Bird Parker

36

bird parker

V75-miljonerna flödade under elitloppslördagen.
En av storvinsterna hamnade i Kumla.
– Folk har ringt och gråtit av lycka. Det här är helt osannolikt, säger den chockade systemkonstruktören Hasse Fornbrant som spelade in 5,3 miljoner kronor till kunderna på Kumla Spel och Tobak.

När den franske gästen Bird Parker skar mållinjen på världsrekordtid i Harper Hanovers lopp kunde alla som hittat rätt V75-rad jubla åt 588 589 kronor i utdelning på sju rätt.
Allra mest jublades det nog i Kumla.
Systemet på Kumla Spel och Tobak var nämligen sålt i hela 70 andelar vilket innebär att 5 338 135 kronor nu ska fördelas bland kunderna i butiken.
– Vi spelade in 1,2 miljoner för en månad och folk här har laddat för det här sedan dess. Det är helt otroligt att vi lyckades igen. Det ringer vinnare hela tiden, det är kaos, säger  Hasse Fornbrant som var hjärnan bakom systemet.
– Vi satt med spik på Bird Parker så det såg ju inte så bra ut när han tog några galoppsteg från start. Men sedan tyckte jag att hästen såg finare ut ju längre loppet gick och i sista sväng kändes det klart. Det var en underbar känsla.
Att spela V75-system för 10 000 kronor och sälja ut det sju gånger om är en bedrift bara i sig.
– Jag köpte in mig i butiken 1 april och i samband med det bestämde vi att vi skulle köra ett stort system för 1 000 kronor per andel var fjärde lördag. Senast var på Olympiatravet då vi vann förra gången, sedan har det spritt sig och det är många som väntat på det här.
Så nu är du hjälte i Kumla?
– Ja, jag är väl det. I alla fall fram till nästa V75-omgång, säger Hasse Fornbrant med ett skratt.

Tio gånger sju rätt i Piteå
Ytterligare ett andelsystem lyckades lika väl, nämligen på Grändens Spel & Tobak i Linköping där 64 andelsköpare får dela på nästan 4,5 miljoner kronor.
Lördagens största vinst gick emellertid till en spelare på Direkten Pite Spelbutik som klarade konststycket att sätta en så kallad flerkupong.
Med tio sjuor stannade utbetalningen på 7 210 920 kronor.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.