Marcus Savin slutar som tränare

159

savin slutar

Proffstränaren Marcus Savin, 34, lägger ner sin tränarverksamhet. Det skriver Expressen.
– Jag är väldigt nöjd med mitt beslut, säger Marcus Savin till Expressen.
Savin berättar samtidigt att det är en sanning med modifikation. Han kommer att ha kvar Ypsilon Boko – som vunnit monté-SM två gånger – på träningslistan och åka ner till Frankrike med honom i slutet av juli.
– Ja, jag har alltid haft en dröm om att resa runt med en häst i Frankrike och starta, så det blir spännande.
Men när han väl anländer till Frankrike är tränarkarriären slut.
– Det är väl inte så att jag står helt utan planer, men jag vill hålla det lite för mig själv. Det viktiga är att hitta något som jag är bra på och trivs med, säger han till Expressen.
Anledningen till att Savin avvecklar sin rörelse är att han själv inte anser sig lyckats som företagare.
– Träna häst, det kan jag. Det har jag visat. Det är företagsmässigt som jag inte lyckats med de mål jag hade. Jag har flyttat en del och försökt hitta vägar att utveckla verksamheten, men har inte lyckats.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.