Med en dåres envishet

217

SVALMARK

Jag jagar Stormysky med en dåres envishet. Hade den som nästan klar till en dubbel för ett par veckor sedan men den slutade trea om jag minns rätt. Till tävlingarna på Gävlerinken (underlaget kan ställa till det idag) sticker jag ut hakan och spikar. Det finns en på tok för stor favorit i loppet som tack vare grymma prestationer i lopp med autostart skaffat sig en tilltalande resultatrad och attraherat många spelare att besinningslöst strecka. Jag kan inte tänka mig att man då tagit med i beräkningarna att travlopp har olika startformer och att Tidied Accelerator har valt galoppen i de senaste försöken med voltstart. Till detta skall också adderas att det är krångliga underlagsförhållanden och jag väljer att tro att hästen är chanslös. Nä Erik får mitt enda streck och han kommer förvalta det på bästa sätt.

Hur många hästar skall man ta i DD2? Det skulle ju självklart smaka att ha råd men helgardering efter att ha hittat en så förträfflig spik i första. Men så jobbar inte jag. Jag får hålla mig till en magrare gardering och vad passar väl i så fall bättre än att börja med ett streck för 10 Keso. Det är väl bland det magraste man kan hitta. Inte särskilt smakrikt, men en bra grund om man vill skapa en hälsosam anrättning. Jag tror hästen är riktigt på gång och den presterade bra från ett liknande läge på Mantorp sist. Bara Keso känns en aning tunt dock och jag som är fisketokig måste givetvis strecka Abborren. Tycker egentligen att hästen varit bättre på kort och medeldistans men det är bara en känsla jag bär och nu får den chansen på lång väg. Skall bli intressant att se. Tar också Goops häst som har en snygg rad men utan segrar på ett tag. Kan mycket väl bli en idag.

9

10,11,12

Nicklas Svalmark

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.