Miljonmannen till Andelsbaren

529

miljonmannen till andelsbaren

Miljonmannen Daniel Rundqvist 37 är fd ägare till spelbutiken Direkten i Alingsås som hade stora framgångar inom travspel.
Travspelet har varit en del av hans liv de senaste 20 åren och han lägger väldigt mycket tid på både system och analyser.

Spelade in över 4.5 miljoner.
Det var den 26 November 2016 som drömmen slog in när Daniel spelade in en jättevinst till sina kunder som köpt andelar i hans V75 system.

Vinsten blev 255.000kr / andel
” jag trodde inte det var sant ”
Systemet som var sålt i 18 andelar och innehöll två spikar skulle visa sig bli en rekordvinst på andelsspel. Efter första avdelningen där superskrällen Orkide C.D spelad på 0% skar mållinjen först var utgångsvärdet hela 2846kr och de bara fortsatte. Efter tredje avdelningen var värdet över 99.000kr och inför den sista avdelningen 646.446kr. Systemet slutade med att Björn Goop vann med Heartbraker V.S som var spelad på 8% av kupongerna och värdet sköt i höjden.
Systemet skulle snart visa sig att ha spelat in en riktigt fin vinst på
4.587.768 kr.

SPELLÄGGARE HOS ANDELSBAREN

Daniel Rundqvists premiär blir på Lördag den 8 December och kommer lägga spel för Andelsbaren som tagit ett stort steg uppåt och växer sig in på marknaden i rask takt. Andelen ” Miljonmannen ” som kommer spelas av Daniel säljs i 25 andelar a 150:-

Andelsbarens i samarbete med Tullinge Spel hälsar er alla varmt välkomna in.
https://tillsammans.atg.se/lagsida/2149

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.