Miljonregnet på V75: ”Tippade efter turnummer”

58

miljonregnet på v75® ”tippade efter turnummer”

Förra lördagen satte 18 system sju rätt med miljonvinster som följd när V75® avgjordes på Åby. Flera glada vinnare runt om i landet hittades.
– Jag och min man satt i köket och bara skrattade, berättar en sjuksköterska från Skåne som vann 1,4 miljoner.

Det fanns nästan lika många sätt att vinna som det fanns vinnare i lördags och för sjuksköterskan var det en originell taktik som var lyckodraget. Hon spelade nämligen spiklöst och byggde systemet på sina två turnummer, tre och sju.
– Jag kör alltid de siffrorna, det har bara blivit så, förklarar hon.

Turnumren satt i fem av sju lopp
Hon fyllde även på med ytterligare några hästar på kupongen som kostade 144 kronor. När hela fem avdelningar vanns av hästar från spår tre eller sju satt alla rätt och spelet blev värt drygt 1,4 miljoner. Men då de inte var hemma under eftermiddagen upptäcktes inte den stora vinsten förrän sent på kvällen.
– Klockan var fem över tolv när jag skulle lägga mig. Då satte jag mig i köket och tittade på raden. Jag såg att de tre första var rätt och att det såg bra ut. När jag såg att jag hade alla sju rätt kallade jag på min man. Vi trodde inte att det var sant, och sedan var det svårt att somna, säger hon och skrattar.
Även om händelsen successivt landat mer och mer så har hon fortfarande svårt att ta in vinsten.
– Mina barn tyckte det var fantastiskt och min äldste son sa att jag var värd det som alltid jobbat och slitit. Men det var slumpen att jag hade tid att sitta och fundera och lägga min egen rad, säger hon.

Hade inte spelat om det varit sol
Slumpen beskriver även den egenföretagare från Uppsala som vann 1,5 miljoner med hjälp av Harry Boy som den stora faktorn. En kille som till viss del har det regniga sommarvädret att tacka för vinsten.
– Jag brukar spela någon gång i månaden och det här var första gången sedan semestern började. Vi var ute med husbilen och hade det inte varit för att det regnade så hade vi inte åkt hem redan till helgen. Och då hade jag inte spelat, förklarar han.

Prövade Harry ”Chans” för första gången
Mannen följer sällan loppen, men tycker att det är kul att lämna in en rad för att ha chansen till vinst. Den här gången blev det en kupong för 318 kronor.
– Jag spelar alltid med Harry för jag är så dåligt insatt själv och tycker att det är enkelt. Men jag brukar spela med ”vanliga” Harry men den här gången prövade jag en ”Chans”.
Med Harry Boy Chans får man med fler skrällar på systemet och därmed chans till större vinster. Något som passade bra den aktuella omgången då flera storfavoriter föll. Systemet var byggt på fyra spikar, i de båda första avdelningarna samt de två sista. Med välgarderat i övriga tre lopp.
– När jag såg raden trodde jag inte på den. Men det pep till på telefonen vid åtta och stod att jag kunde rätta min rad. Så då fick jag en rejäl chock. Då blev det firande och vi öppnade en flaska bubbel och gick över till några kompisar. Det var en ganska sjuk upplevelse kan man säga!

Vinstyra även i Norge
De övriga vinnande systemen bestod av två tillsammanslag där kompisgängen fick dela på drygt 1,5 miljoner. Bland vinnarna fanns även ett stort matematiskt system och två mindre egenkomponerade system under 300 kronor. Den allra minsta kupongen kostade endast 72 kronor att lämna in för en kvinna från Karlskoga som vann 1,4 miljoner. Även där spelade slumpen en viss roll då hennes förvalda spik Destiny Effe ströks i den sjätte avdelningen. I stället gick reserven Celiaz in och fixade sju rätt.
Vinstregnet föll även in rejält över grannlandet då hela elva av systemen med full pott hade spelats från Norge. Nio av dessa stod spelexperten Öyvind Gröstad för som därmed kunde dela ut storvinster till totalt 90 glada andelsköpare.

Föregående artikelInför V75 (lördag): ”En av de mest talangfulla jag har tränat – känns fantastiskt fin”
Nästa artikelInför V75 (lördag): ”Hon är drottningen i stallet – bra vinstchans”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.