Mohammed Malla ny sportchef på Bergsåker

54

mohammed malla ny sportchef på bergsåker

Tv-profilen och spelexperten Mohammed Malla får en ny roll inom travet.
Som tillträdande sportchef på Bergsåker.

 På måndagen meddelade Bergsåker att man gjort klart med ny sportchef.
Det blir Mohammed Malla. 51-årigen, som har ett förflutet som gymnasielärare är ett välkänt ansikte som tidigare tipsexpert i trav-tv och har även varit hästägare. Från mitten av mars tar han över som sportchef på Bergsåkerstravet, efter Thomas Almqvist som går i pension.
– Det känns som ett privilegium att få jobba med sin passion, travet är ett mycket stort intresse. Det känns extra spännande att komma till en travbana med så stora profiler som Bergsåker och att få jobba tillsammans med ett bra team, säger Malla på Bergsåkers Facebook-sida.
– Jag är väldigt glad över att vi lycktas hitta en lösning med Mohammed, då han passar bra in på vår profil som ny sportchef. Sportchefstjänsten har förändrats över tiden och framför allt sedan propositionsskrivandet blev centraliserat. Jag ser sportchefstjänsten i första hand som en säljande roll där det gäller att vara utåtriktad och att sälja in travsporten i allmänhet och Bergsåker i synnerhet. Där kommer Mohammeds erfarenheter och kunskaper väl till pass, säger Bergsåkertravets vd Henrik Montin.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.