MoralKärringar….Finns Dom…..Hahahaha :-) OM :-)

302

NORQVIST

Har haft en stressig och Svettig förmiddag….Ska iväg på tävling och det bara  småhäxar för mig…. Nu blir jag inte sen….men jag gillar som att vara übertidig… Nåväl, kommer mig iväg…Lite lätt varm då… Måste tanka på väg till Ö-Vik….befinner mig på Bensinmack…. Det är en Bekant från PonnyTiden, som ringer ibland. Hon undrar om det här med kuskar… Så här lät samtalet …Typ…

-Hur funkar det med kuskar då…har du en eller???

-Nääää, säger jag…Jag har 3 olika i första hand kan man säga, är dock aningens monogam av mig…Janne Norberg är nr 1, men kan inte han så brukar jag främst vända mig till Per Linderoth, men han bor i Sundsvall, så det funkar inte alltid…. Känner mig oxå trygg med Patrik Nygren… så det är väl dom som gäller i första hand…men Jag är ju inte Gift med någon av dem, så jag kan ju faktiskt välja vem jag vill…det är helt upp till mig….& Dom kanske väljer någon annan framför mig oxå….Det måste man ju förstå och acceptera…. Men det brukar inte vara något problem…& då kan man ju ha chans att testa någon ny oxå… Det skadar ju inte det heller…man ska ha ett öppet sinne….

– Ja, säger min bekant….det är verkligen mycket man inte har en aning om hur det går till ,när man mest bara ser trav på tv…. Lycka till i eftermiddag….

Så betalar jag för mig och vänder om och ska gå….då spänner en kvinna…eller Tant ögona i mig och säger…..

– Vad Du Är ÄCKLIG!!!!

Shit tänker jag(För vad säger man…inte mycket…)….Min tanke blev direkt….Förstod Det..Jag S T I N K E R Svett….. Ut i Lastbilen…häller upp TeVatten…fram med EngångsNäsdukar…Doppar Vilt och Gnuggar allt som går Under Armarna medans jag kör… Sedan på med Deodorant (Jo, det finns många saker i en Handväska)… Det tog ett tag…typ 5 mil innan Polletten trillade ner…. Jag Pratade om Kuskar…och hon uppfattade någe helt annat… Karlar & Sex 🙂  Jisses vilken skillnad på innebörd det samtalet fick då…. & Vad besviken jag blev då jag insåg hur vass i truten jag kunnat vara…. K*rring!!!

Gissa förresten om Tröjan blev Sjöblöt….Var bara att köra TröjLöst detta Lunchtrav…Täckväst på och Fleecetröja…Gick bra det med….

Hästen Galopperade förresten trampade sig och blev Diskad…. SkitDag, men  jag fick bjuda ”StallKompisar” & Kusk på ett gott skratt iallafall…. Alltid Nått 😉

 

2 KOMMENTARER

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.