Notorisk vinnare

208

SVALMARK

I DD1 gör jag det lätt för mig och tar fem hästar. 3,4,5,6,12. Behöver väl knappast motiveras. Tror på nerform för 2 Onice Axe och att Goop på innern har PdA i tankarna. Han kommer inte synas i detta lopp.

Svanen kände nog att han åkte på ett nederlag på hästgalan trots Sebastians K´s framgångar. Tror att Åke gärna velat och kanske till och med trodde att han skulle bli årets tränare. Jag anar att ”nederlaget” fortsätter i DD2. Mr Picolit var ju inte som bäst senast och Beckman går upp i klass och det finns stor risk att segersviten bryts. Nu är detta inget jag önskar för vi behöver hästar som Beckman som radar upp segrar och skapar utrymme för spekulationer. Som spelar slits man mellan det uppenbara att hästen är bra och är en notorisk vinnare samt det faktumet att förlusten alltid kommer att inträffa. Jag spekulerar i att det sker idag. Inget streck för någon av svanens kusar. PdA-hästarna står på dubbla tillägg och det är oavsett djurens kapacitet inte optimalt. Vad jag önskar att Goop får vinna med sin oberäkneliga (om än stabilare) QdC. Tänk att få med sig en seger i V75-mästaren inför Paris. Tror dock inte att det inträffar. Inte heller kan jag se att Noras Bean lyckas. Vet inte om det är hästen för dubbla tillägg om jag ska vara ärlig. Men jag har ju haft fel förr.

Nä jag velar mellan Blue Rock och Edward Ale. Jag behöver en spik med tanke på strecken i DD1 och det får bli Ingves häst. Det är ju en sexåring, precis som Beckman, som faktiskt har sprungit in mera pengar en den notoriska vinnaren.

3,4,5,6,12

12

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.