Ny podcast går under huden på tränarprofilerna

384

Ny podcast går under huden på tränarprofilerna

På onsdag är det premiär för podcasten som ingen hästälskare vill missa.
I ”Hovavtryck med Matteus” går Matteus Lillieborg under huden på några av Sveriges största profiler inom trav och galopp.
– Alla jag mött har varit väldigt öppna och berättat om sådant som varken jag eller, kan jag garantera, lyssnarna kände till, säger tv-reportern.

Matteus Lillieborg är känd från trav-tv som reportern med den avslappnade stilen och de oväntade frågorna. De förmågorna får han spela ut till fullo när han möter sex profiler från kapplöpningsvärlden under sju sommarveckor.
– Samtalen handlar om såväl karriären som livet, om glädjeämnen och sorger. Vi får lära känna många nya sidor av dem alla, berättar Lillieborg.
Avsnitten är 45 till 60 minuter långa och går att lyssna på via ATG.se.

Kommande avsnitt
3 juli – Adrian Kolgjini

Sonen till Lufti Kolgjini berättar om ett liv med ”håll käften segrar”, genombrottet med Mosaique Face, den egensinniga Rajesh Face och hur det är att vara en del av ett imperium.
10 juli – Maria Törnqvist
Trots tuffa år med två föräldrar som gått bort i cancer är Maria Törnqvist en fighter och av Sveriges snabbast växande unga travtränare. Hon berättar om järnvilja, tränardrömmar och den viktiga tiden hos Åke Svanstedt.
17 juli – Julian McLaren
Trots ungdomens rädsla för stora hästar är Julian i dag en av Sveriges mest framgångsrika galopptränare. Han berättar om Harry Lime – hästen som förändrade hans liv, psykisk ohälsa och tystnaden runt den, samt sorgen efter pappa Alexanders hjärtinfarkt.
24 juli – Rikard N Skoglund
Hos en av Sveriges hetaste unga catchdrivers är travet en släktklenod som gått i arv i generationer. Richard berättar om drömmar, motgångar och hur bröderna nu tar travarvet vidare efter pappa Hans bortgång.
31 juli – Emilia Leo
Redan som femåring var Emilia aktiv på travskolan och visste precis vart karriären skulle ta vägen. Förra året var hon den mest segerrika kvinnan och hon berättar om den hårda vägen dit, om att vara tjej i en mansdominerad värld och hur ett starkt driv format henne.
7 augusti – Robert Bergh
I avsitt 1/2 berättar Robert om hur miljön på Bergsåker formade honom, stjärnorna Remington Crown och Hilda Zonetts attityd, träningsfilosofi, hållbar träning och varför han vägrar jänkarvagn.
14 augusti – Robert Bergh
I avsnitt 2/2 berättar Robert om flytten till Hajom som var nära att knäcka honom, mammas cancerbesked, utbrändhet och gnistan som försvann. Han ger travsporten en känga och berättar om samarbeten med hockeyvärldsstjärnor som Peter Forsberg och Bröderna Sedin.

Föregående artikelV75 Tips med Janne Jackpot inför Eskilstuna 29 juni 2019
Nästa artikelKlart för Sprintermästaren 2019

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.