Ny spelläggare i våra andelsspel till V86 och V75!

111

 

anders alltomtrav

 

JACKPOT PÅ V86 OCH VI HAR EN NYHET!

Vi hälsar Anders Åkesson välkommen i gänget som spelläggare på V86 och V75 och nu gäller det att hugga en andel innan de tar slut! Varför inte en andel i Anders system + en i ditt Favoritsystem? https://atg.se/cigarrmagasinet

Anders presenterar sig här!:

Hej! Jag heter Anders Åkesson… 22,6 Miljoner kronor – Tidernas största vinst på V86 – var det jag som kammade hem… året efter var jag nära 19 miljoner och både före och efter det har det trillat in fina vinster! Jag har varit travintresserad sedan 1977 och varit mycket på trav genom åren. Har även varit hästägare och amatörkusk och tränare tidigare. Jag hade amatörlicens på 80- och 90-talet och det kan mycket väl bli nya hästköp framöver. Nu hoppas jag att ni hänger med på mina system på V86 och V75 här hos Alltomtrav & Cigarrmagasinet så ska jag göra allt för att ni ska få vara med och uppleva lite vinnarglädje!

https://www.expressen.se/sport/trav/rekordvinnaren-trader-fram-forsoker-leva-som-vanligt/

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.