Nytt sätt att spela på trav

223

vtillsam

Just nu testar ett antal slumpmässigt utvalda kunder på ATG.se att spela ”V75 Tillsammans”.
Och testet är en succé.
– Jag har väntat på den här möjligheten. I lördags var vi 30 som fick dela på 126 000 kronor, berättar spelaren Magnus Långh.
”V75 Tillsammans” är ett helt nytt sätt att spela V75 där man via en egen lagsida kan spela tillsammans med till exempel vänner, idrottskompisar och kollegor.
På lagsidan finns en smart betalningslösning och där visas också det inlämnade systemet. Där finns även en chattfunktion där medlemmarna kan prata trav och spelidéer.
Vid vinst fördelas pengarna automatiskt ut till respektive lagmedlems ATG-konto-

30 vann tillsammans
Magnus Långh, 29, är en av de som testar ”ATG Tillsammans” och är lagledare för laget ”V75-Björnen”. I lördags blev det sju rätt och en vinst på totalt 126 000 kronor.
– Vi var 30 som fick dela på pengarna. Att spela tillsammans gör att man har en större chans än om man spelar var och en för sig själv. Jag tror att det här är framtiden. I alla fall har jag väntat på den här möjligheten, säger Magnus Långh.
Hur mycket satsade ni?
– Systemet var på 9 600 rader och kostade 4 800 kronor. Med ett större system kan man få med en skräll som Harry Haythrow, som var minst streckad i V75-6. Det var en av medlemmarna som trodde på den i vår internchatt, berättar Magnus Långh.

Testkör för fullt
Det är ännu inte bestämt när ATG öppnar upp möjligheten att spela ”V75 Tillsammans” för alla kunder.
– Vi testkör för fullt och går allt fortsatt bra kommer vi att göra tjänsten tillgänglig för alla inom en snar framtid, säger projektledaren Ulrica Henningsson på ATG.

Lars-Ove Pettersson

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet