Nytt tillskott i familjen + torsdagens trav på Åby

270

felicia_johanneson
Nu var det lite över två veckor sedan jag skrev här. Förra torsdagen blev det inget Åby för min del då min älskade pojkvän var här och hälsade på från Stockholm. Vi hade så mycket annat för oss då han aldrig varit i Göteborg förut! Igår däremot var det andra bullar! Igår gjorde jag och mamma Åby osäkert! Eller nästan…
Vi fick skjuts av Anders Johnsen som jobbar på/för/hos Agria! Snacka om att jag kände mig fancy när vi åkte in på stallbacken tillsammans med honom och som om inte det var nog så bjöd han oss på mat på Lyonen och där käkade jag utsökta honungsmarinerade kamben. Mums! Dagen i övrigt var inte så händelserik. Det var kasst väder så jag fick inte heller speciellt många bra bilder men jag har ändå några att dela med mig av!
Efter lopp 9 gick mamma och jag upp till Anders(Agria) loge där vi satt och kollade på lopp 10. Det var riktigt mysigt där uppe! Efter det fick vi skjuts hem och jag fick en supermysig Agria-mössa utav honom. Den är verkligen såå mysig, det är helt sjukt.
Innan jag lägger upp bilder från travet så tänkte jag lägga upp lite bilder på familjens nya tillskott! Mina två små pinglor Pixie och Hera.

pixie_1 pixie_hera_1

Bilder från torsdagskvällen

lyonen
Mysig middag på Lyonen

mamma
Vackra mamma

globalonfire_stefansoderkvist
6. Global on Fire – Stefan Söderkvist
startbil_1 thengill_peteruntersteiner_1
12. Thengill – Peter Untersteiner

upplopp_lopp4
Upplopp lopp 4
vill_du_kora_hast

Tack för mig!