Olympiska spelen, Trav och Politiska bojkotter

395

ordtravarna alltomtrav

Tjenare Niklas… Kollat in OS något??? Själv så har Jag ju Gjort mitt Val (Rent Politiskt faktiskt) Jag har sagt att Jag INTE ska se sändningar och Därigenom Sponsra ett Land som så Nekar sina Innevånare, det som Jag verkligen Anser är Mänskliga Rättigheter… Det är Avskyvärt… & Jag har faktisk hållit mig… Har inte sett en endaste sekund… Meeen…. SmygFrossat har jag… Oooo vad Jag Njutit av att Läsa om Alla Norska Förnedringar… Vi snackar om Njutit… Det har tom gått så långt så jag läser Norska tidningar oxå… & Jag är Grymt UnnaSam mot Dem , Det sorgliga är att Jag verkligen Ryser av Välbehag över Deras Grymt Kränkta SkidHeder(Hehe)

Men Frågan är då… Gör Min TV-Bojkott någon Nytta för Saken i Sig eller Gör det bara att jag inte får OS-Frossa så mkt som jag kanske Borde… Tycker att Du verkar vara en Hyfsat Filosofisk Person… Så jag tänkte att man kanske skulle kunna få ett svar… medans tid att ändra sig i BojkottsValet så att säga är… Kan även Konstatera att Vår TravFestival Firades i Helgen… Inga Oväntade Vinnare, Inga Skandaler i Sikte (Vilket vi är lite Kända för faktiskt), alla Tidsplaner Hölls… utom Sluttid…Ingen ville sluta Dansa, så vi Höll på en extra Timme… Berättade det för en ”Intresserad” som valt att Inte komma… och responsen blev… men vad Trist… Blev som ställd…

Men det kanske är så vi människor är… Vi har Behov av att Känna oss Lite Bättre genom att Andra är Lite Sämre… Det är bättre att någon gör bort sig så att man kan frossa lite i det… och känna sig lite mer Lyckad själv, av bara farten… Har nog oxå det i mig… Gillar nämligen att se på Skuldfällan… & Gärna Diskutera saken med Någon… Bra eller Dålig Egenskap… You Name It… Men Jag vill Gärna Kalla det att Vara Utrustad med en Liten NorthugiskVinnarSkalle… eller Lite Fulare, LiteMobbareFinnsDetNogIMig… Gäller Bara att Lära sig Att Kontrollera ”MobbarBesten” i sig… Kanske är ett Bra tillfälle då… Fortsätta Bojkotten… och Smygläsa allt OS som Finns i CyberRymden…

Hoppas bara att den OSympatiske Putin Uppmärksammar min UppoffrandeTysta Protest…

Njut av Måndagen!!! // Catarina

ImageHandler

Tja Catarina! Oj det känns en aning ovant att sitta och blogga igen. Jag var ju inställd på att avveckla detta men så kom du på att vi kunde samköra skrivandet och genast blev det nytändning. Kul grepp! Jag tror tyvärr inte att Putinregimens vara eller inte vara påverkas i någon större grad av din, om än behjärtansvärda, politiska protest Men den kan väl säkert sprida en go känsla i kroppen och klä dig i en aura av stolthet och dygd. Det är ju ett eftersträvat karaktärsdrag du uppvisar, och med flera som du kanske även dylika orättvisor kan krossas. Själv har jag inte organiserat någon liknande manifestation utan har lapat i mig lagom doser av OS-utbudet, endast begränsat av mitt eget svala intresse. Norrmännens (och norrkvinnornas) uteblivna framgångar är ju alltid en injektion. Det ger en härlig lyster till den annars så bleka vardagen och förhöjer de svenska skidprestationerna ytterligare. Och när de har så bleka ursäkter som att vallateamet underpresterat blir man ju nästan gråtfärdig av lycka.

När jag var liten gnuggade morsan laggarna med ett stearinljus, oavsett vilket före som vankades, och brorsan och jag fick ta oss fram bäst det gick. Inte gnällde vi på vallan då inte. Vi knöt nävarna i lovikkavantarna och kämpade på utan bortförklaringar och ursäkter. Jag har fortfarande inte hämtat mig efter Marres framgångar i Paris. Den makalösa prestationen värmer fortfarande mera än aldrig så många OS-guld oavsett hur mycket dangel vi generöst tilldelar grannländerna. När man också sitter på en liten bunt aktier i Travkompaniet så blir självfallet lyckan ännu mera euforisk. Men det behövdes en injektion även där. Travintresset har dippat betänkligt de sista året och jag har svårt att hitta något nöje i att glo på hästar som springer runt i en oval. Det har liksom blivit en långsam och tråkig form av speedway och motorsport har heller aldrig tilldragit sig mitt intresse. Så vinsten i Paris får förhoppningsvis fart på intresset igen.

Tänk den dagen du avlar och tränar fram en PDA-vinnare Catarina. Det vore något det. I min lilla värld är det hur obegripligt som helst att man kan lyckas med det. Det känns som oavsett hur mycket hästkunnande man har så krävs det vid sidan av det ett enormt engagemang, en nästan manisk seriositet och också en formidabelt stor portion flyt. Men det kanske du kan ge en inblick i för oss som inte ser din sida av travandet. Vi är ju lite bortskämda vi, som bara sitter med ATG-live och digitala spelbongar utan några som helst andra ambitioner utom att vinna degen.

Men det är kanske ur detta distanserandet från travet som mitt falnade intresse också bottnar. Jag bara tänker på hur det var förr när man hängde på Skrubbs under somrarna och åtminstone försökte hinna med de V75-omgångar som Mantorptravet kunde erbjuda. Idag drar jag mig för att ens tänka på att stå och frysa vid staketet en lerig höstdag och surmulet riva torskbongar till konfetti. Nu sportlovar jag vidare.

Nicklas

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelOlympic Kronos fortsätter imponera i Paris!
Nästa artikelFem tippar V75 Gävle 22 februari 2014