Omskrivna paret går skilda vägar

279

Den norska montéstjärnan Malin Berås och fotbollstränaren Vegard Hansen går skilda vägar.

Det bekräftar Malin Berås för Nettavisens blogg Side 2.

– Det stämmer, säger hon.

Det var i början av mars 2016 som det bekräftades att den norska montéstjärnan (travritt) Malin Berås och fotbollstränaren i Mjöndalen, Vegard Hansen, var ett par.

– Där är det bara fotboll och fotboll. Båda är väldigt sportintresserade, men att han inte är i travsporten tror jag bara är bra, sa Malin Berås till Trav365 då.

”Trevlig kille”

Nu skriver flera norska medier att paret, som är ett av Norges mest omskrivna, väljer att gå skilda vägar, något som Malin Berås även skriver på sin Facebook-sida, enligt VG.no.

– Det stämmer. Av och till tar livet oväntade vändningar, säger Malin Berås till Nettavisens side 2.

En av de stora anledningar till uppbrottet är avståndet mellan de två, då Malin Berås har sin bas i Kristiansund och Vegard Hansen i Vikersund.

– Avståndet blir för dessvärre för stort. Vegard är en trevlig kille. Vi är överens om att detta är den bästa lösningen och skiljs som vänner, säger Malin Berås vidare.

Vill tillbaka i toppen

– Vi båda har insett att det inte var så lätt att få till. Hon tycker inte det är lika kul att gå på division 2-matcher i Oslo-området som jag. Det finns en viss oenighet vad som ansågs som kvalitetstid eller inte, säger Vegard Hansen till VG.no.

Tidigare under året berättade Malin Berås att hon ville kriga sig tillbaka mot toppen inom montén.

7 juli i år fick hon chansen att rida åt Norges främste travtränare Frode Hamre och hästen Special Envoy under Jarlsbergs travhelg.

Det slutade med en överlägsen seger.

– Det var en stor press, men han var helt rå, sa hon till Trav365.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet