”Parkerar i dödens och masserar ledaren”

66

Expertens DD-tips – söndag 8 oktober

Här är Sportbladets DD-tips till kvällens lopp i Hamburg, söndag 8 oktober.
DD 17.20
TV12 15.30
ATG Live 15.30

DD-1

Rankning: 5–1–6–3–7–2–8–4.

Kommentar: Det är faktiskt mycket möjligt att man kan lämna Star Advisor Joli ensam på kupongen, och efter lite betänketid så gör jag faktiskt det också. Han har ett spetsläge och är fantastisk från den positionen. Slog till exempel hästar som Royal Fighter och Quid Pro Quo senast från just ledningen. Han tar ledningen nu och är som sagt otroligt framgångsrik från den positionen. Om jag skulle gardera så skulle jag ta med Cash Hanover. Han sprang i dödens senast. Var tapper men nådde inte ända fram. Har farten som krävs i kroppen och bevisad toppform. Kan utmana om det stämmer till. Men jag tror som sagt att ledaren håller undan och han spikas också på DD-lappen.

DD-2

Rankning: 5–7–6–2–3–11–10–4–1–8–14–9.
Kommentar: Tack vare spårlottningen känns det som om Diamanten har ett grepp om loppet och händelserna. Han har redan tagit stora segrar i år, som Kungapokalen och Sprintermästaren. Han har ett grepp om ledningen. Bör komma först fram och har då också grepp om loppet. En snöplig galopp förstörde Django Riffs ambitioner i kvalet till Europaderbyt. Han är ruskigt bra. Troligtvis den bästa fyraåringen i Frankrike. Parkerar i dödens och masserar ledaren.

Vem tar spets?

DD-1: Visst kan O’Grady öppna kvickt, men Star Advisor Joli är övertygande när han kommer rusande. Ska till tätpositionen.
DD-2: Från fint läge skulle Grant Boko rent teoretiskt vara aktuell, men när Diamanten kommer finns inget motstånd i striden om spets.

DD-systemet – rader

DD-1: 5 Star Advior Joli.

DD-2: 5–7.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikel”Spetsläge och är fantastisk i ledning”
Nästa artikel”Foppas” stjärna tog hem nytt storlopp

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.