Per Ottosson: ”Tycker det finns två spikar”

59

Foto: Kanal 75

Tipsprofilen Per ”Otto” Ottosson

TRAV21 december 2017 13:18

Han har visserligen slutat på banan – men ingen är nog så förknippad som med travtips och Axevalla som Per ”Otto” Ottosson.

Nu bjuder spelprofilen på sina bästa tips till lördagens V75 och uppesittarkväll.

– Jag tycker att det finns två rätt bra spikar, säger han.

På lördag är det V75-tävlingar på Axevalla, en klassisk ”Uppesittarkväll” dagen före julafton.
Tipsprofilen Per ”Otto” Ottosson, även kallad mannen med den gula jackan, slutade vid årsskiftet på banan.

Men det finns nog ingen som är så starkt förknippad med travtips och Axevalla som just han, och han fortsätter att bjuda på dagliga travtips på Axevallas hemsida.

För Trav365:s läsare bjuder han nu på sina bästa tips till lördagens V75-omgång.

”Står perfekt inne på pengarna”

– Jag tycker det är en rätt intressant omgång på lördag, jag tycker det finns två rätt bra spikar, säger Per Ottosson.

Vilka är dom?

– I V75-1 så har Pär Hedbergs sto 8 Southwind Feji en väldigt bra uppgift, hon står bra inne i loppet och möter bara ston. Hon ser lite trög ut ibland, men hon går alltid undan det som behövs och den här uppgiften är väldigt skräddarsydd för henne, hon står ju helt perfekt inne på pengarna, säger Per Ottosson och fortsätter:
– Sedan tycker jag att Robert Berghs 4 Coktail Fortuna (V75-3) har imponerat, senast strulade det ju väldigt för honom i sista sväng men han flög fram över upploppet och motståndet på lördag skrämmer inte. Nu är ju de här två favoriter, men det är två bra spikar och det finns ändå skrällar man kan ta i de övriga loppen.

”Är ett måste på V75”

Vad har du för skrällar att bjuda på?

– 8 Bouncing Ball O.O. (V75-4) har jag varit med och ägt och tränat och så, och när den hästen fungerar och är som bäst har han hög kapacitet för ett sådant här lopp. Just nu är det bara fyra spelprocent på honom och det är väldigt bra. Carl Johan Jepson är jätteduktig på den här hästen och vet precis hur han ska köra honom, och lyckas han få ryggar till upploppet så är det en kul outsider, han står väldigt bra inne i det här loppet, säger Per Ottosson och fortsätter:
– Det är så klart tråkigt med spår åtta, men det gör också att man får bättre rens och den här är ett måste på V75-lappen.

Ottosson har också en kul idé i V75-5.

– 7 Cikoria Frazer tycker jag verkligen hittat stilen på slutet, jag tycker inte att motståndet på lördag skrämmer och hon har gått bra två gånger i rad med skor. Nio procent på henne just nu är bra och den kan vara en kul chansspik faktiskt. Sedan gäller det att ha tur och gardera i rätt lopp, för att kunna få till en bra utdelning, och då kan det bli en bra uppesittarkväll.

21 december 2017 13:18

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.