Pizze-Nisse….Att Karln orkar!!!

1123

Hade egentligen inte tänkt kommentera PizzeNisseAffären någe mer…Min ståndpunkt har ju som inte vikt sig en endaste millimeter! Har man som i detta fallet, så totalt regelvidrigt Dopat Hästarna så ska man Bort, Bort, Bort Pronto!!!(Gäller inte bara Hästsporten, blir vansinnig bara jag ser Mühlegg som jag anser förstörde Elofssons karriär)
Vad som beklämmer mig är att det finns dom som vill hjälpa honom att gå kring systemet, snacka om att själv utsätta sig för en oerhörd press. Att låna ut sitt namn som då denna amatör gjort, för jag antar att det är det här som skett, tycker jag är rent korkat. Kan inte låta bli att undra hur mycket han får för att göra det.
Vad jag vill komma fram till är…
Hur i hela friden kan man känna att det är så viktigt att fortsätta med det man gjort och trotsa en dom som faktiskt är satt. Jag anser att man då känner sig så Grandios så att man står över lagen.
Tycker att det är märkligt att man inte gör ett tillägg, att man inte får Jobba eller på annat sätt ha kontakt med hästar som står under ST´s reglemente. Nu är jag ju långt ifrån en jurist, vet inte alls vad som går och inte går i det här fallet, men en idé iallafall.
Tycker vidare ( Ja, men man måste passa på medans järnet är varmt) att det är obehagligt det som Tränarnas Riksförbund skickat ut…en rekomendation att bojkotta att köra dessa hästar. Håller med Kontio. Hästarna har enl. reglerna som finns rätt att tävla….Ja, men ST & ATG´styrelsar..Nu får ni sätta er ner och klura på hur man gör för att i framtiden inte detta ska upprepa sig.
Tycker att rekomendationen är ungefär som att när HagaMannen släpps fri så rekomenderar Polisen att vi ute i samhället ska slå ihjäl honom. Dom bedömmer honom som ytterst farlig och att han kommer att våldta & misshandla igen, men dom kan inget göra, så då ber dom oss istället, den stora massan. Är det NÅGON som tror att det kommer att hända… jag räcker inte upp någon hand här 😉

Maharajah time…Spår i tebladen att vi sett denne gentleman för sista gången i tävling, känns lite sorgligt, för man har ju som väntat sig lite mer av denna Supertalang… Nåväl, blir spännande att se hur det ska gå i aveln för honom.

Mmmhmm…så ha man vips 10 extra år att Jobba…så helsjukt!!! Vi har ju för jössenamn en hel Oscean av ungdomar som inte får jobb efter utbildningen (inte bostad heller) Börja där… Undrar om det är jag eller politikerna som har hål i huvudet??? men OM man får de unga i arbete så ”står dom ju inte och tickar pengar” för samhället genom soc. bidrag och andra arbetsmarknadsåtgärder.. *Suck*

Skulle ge mkt för en träff med Caesar Millan just nu. Har en 8 månaders liten hund, som när vi tränar är så lydig så det är inte sant, ute i vardagen så förvandlas hon till rena mardrömsvalpen. Hörseln existerar inte, och ser hon ngt roligare väljer hon det… håller på att fullständigt gå Bananas på henne…
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/391060_329040017113587_100000227756483_1566795_512534968_n.jpg
Odjuret Ebba… Om ni nu kan se bilden via länken. Jag hade inte tekniken i mig, kan man lite försynt säga 😉

Nä, nu blir det till att lägga sig och halvsova i soffan, så man har vaknat till ”Mästerkocken”, magen har verkligen fått sitt, favoriträtten Spagetti & Köttfärssås (Älg, från min egen mark, hihi)

1 KOMMENTAR

  1. Startförbud på alla hästar som hel/delägs av han eller nära anhörig. Sett det förut där man enkelt bara skriver över hästarna på sambon eller liknande.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.