Pomona bra häst..

258

TILLISTUSING

 

Vilken start det blev !  Little Miss Sweden vann till 20,34 i odds!   Det blir inte lätt att hålla det snittoddset.. Och dessutom vann mitt ursprungliga drag Kipling Face till ett hyfsat odds också. hade jag varit på banan hade jag kanske ändrat tillbaka igen. Hoppas att några hängde på tipsen.

Nu blev ju oddset på Little Miss Sweden  mycket högre än jag räknat med.  Det är ju lite problemet med att spela långt innan start. Man kan ju tro att man lirar nån till 10 ggr men det blir bara 3 ggr till slut. Eller tvärtom..

Dagens spel (onsdagen) blir även det lite chansartat. I V86-7 (solvallas lopp 10, DD-1) startar Timo Nurmos Pomona Wibb igen.  Läget är inte det bästa men hon var nästan favorit senast i ett gäng som känns mycket bättre än det hon möter nu. Hon var tvåa på 12,9 då,  kommer från ett dokumenterat formstall, och har kuskfantomen Jorma Kontio i sulkyn nu.    Kan man låta bli att spela en sådan häst som i nuläget verkar helt bortglömd?  Hoppas på 10 ggr pengarna igen.

Bra häst Jorma !!

Förra veckans vinst: 50 kr x 20,34 = 1017 kr.

Kvar att spela för: 950 kr + 1017 kr = 1967 kr.

Veckans spel:

Solvallas lopp 10 ( V-86-7)

Nr 12 Pomona Wibb  100 kr vinnare

Kvar efter dagens spel:

1 867 kr

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelKriterievinnare ur tiden
Nästa artikelStatistik: Vilket startspår är bäst?

2 KOMMENTARER

  1. Hej Mattias ! Det var tur du inte fick in något spel. Sparade pengar..
    Jag tycker ändå att det var ett bra spel med tanke på oddset. Loppet gick precis som beräknat. Väldigt bra tempo där framme och Pomona i rygg på Alvena Non Stop. Tyvärr hade jag räknat på att Alvena skulle dra fram Pomona, men den satt kvar så Pomona fick dra tåget själv. Hade nog varit minst tvåa om den dragits fram men Turbos cherie var oväntat bra och det är tveksamt om det räckt ens med det lopp jag tänkt mig.

  2. Gick ju bra sist. Såg dock förra veckans tips 1minut före loppet startade så hann ej lägga in spel på det. Hoppas dagens tips är lika lyckat 🙂

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.