Propulsion är klar för Åby Stora Pris 2019

548

Propulsion är klar för Åby Stora Pris 2019

Titelförsvararen Propulsion är klar för Åby Stora Pris.
Dagen efter andraplatsen i Hugo Åbergs Memorial tackade tränaren Daniel Redén ja till Åbys storlopp 10 augusti.

– Jag har siktat på Åby Stora Pris men jag har också velat ta ett lopp i taget. Nu fick jag ett kvitto i går på att han är i toppslag trots att det gått några veckor sedan han senast startade. Han kom ur loppet obrukad och är pigg å glad dagen efter, så det ser mycket bra ut inför den här uppgiften.
Det är Åbytravet som berättar i en pressrelease att titelförsvararen Propulsion är klar för årets upplaga av Åby stora Pris. Sportchefen Jon W Pedersen är förstås nöjd:
– Propulsion är en drömhäst för mig och jag tror det är den bästa hästen som finns just nu. Att han kommer tillbaka till Åby efter segrar i Åby Stora Pris förra året och Olympiatravet i år är verkligen glädjande. Alla minns ju förra årets Åby Stora Pris med ett av de bästa upplopp som man har någonsin sett då Propulsion gick segrande ur en fight mot Readly Express, och efter gårdagens upplopp i Hugo Åbergs på Jägersro vet jag att han kommer till oss med superform.
Propulsion är femte häst att bli klar för Åby Stora Pris som lockar med två miljoner kronor till vinnaren. Övriga är Milligan’s School, Makethemark, Carat Williams och Mindyourvalue W.F.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.