Resultat från årets sista travtävlingar!

74

imagekihlis

Coco de Vie ser inte mycket ut för världen, men springa kan hon. Trots galopp efter 500 meter och ett lopp utvändigt ledaren var hon bara bäst för Örjan Kihlström.
– Hon är jättetrevlig och har en fin inställning, sade årets Solvallachampion.

Stefan Melander har förmågan att plocka fram talanger titt som tätt. En av dom är Coco de Vie. Det treåriga stoet tog sin tredje raka seger tillsammans med Örjan Kihlström trots en galopp efter 500 meter.
– Det gick väldigt sakta och hon slog ihop, sade Örjan.
Nu gav Kihlström inte upp och skickade fram Coco de Vie utvändigt Schiffer Laksmy. På sista långsidan började ledaren tappa luft och Coco de Vie tog över i sista sväng. Carja såg ett tag ut som ett hot, men Coco de Vie svarade och gick undan utan problem.
Tredje raka kan också Caramella B.F. skryta med. Elisabeth Lundholms ögonsten har en härlig styrka och vann bekvämt trots en tung resa utvändigt ledaren sista varvet.
– Jag hade på känn att jag hade bästa hästen, sade körande Daniel Olsson.

Rivstart
Ulf Ohlsson rivstartade årets sista tävlingsdag och vann de två inledande avdelningarna, bägge tränade av Reijo Liljendahl. Ulf serverade Kemas Winnie ett perfekt lopp i V86-inledningen och vann säkert. Exclusive Zon stretade emot berömvärt och det var ingen stor marginal som skiljde.
– Hon var skyldig att vinna med den resa hon fick, sade Ulf.
Samma segerrecept använde han sig av bakom Ryan Kronos. Den italienske fyraåringen agerade betydligt bättre än i Sverigedebuten och var överlägsen.
– Han var lite slafsig i gången, men det fanns krafter kvar, sade Ohlsson.

Välförtjänt
Jorma Kontio satte allt på ett kort i V86-3 med Marie Sisu och ekipaget satt i ledningen in i första sväng. Motståndet höll ingen högre klass och Marie Sisu gick undan säkert.
Erik Adielsson hade inte en tanke på att släppa ledningen till favoriten Cash’em varvet före mål med Oops Trot i V86-5. Det var säkert ett vinstgivande drag. Oops Trot kämpade tappert och Cash’em lyckades aldrig koppla greppet.
– Årets mest välförtjänta seger. Hon har haft mycket stolpe ut, sade Erik.
Adielsson var stor favorit i V86-6 med Voleuz Vous. Allt såg programenligt ut efter 500 meter när ekipaget satt i ledningen. Stallkamraten Amor Winner fick harva utvändigt hela vägen för Ville Karhulahti och så starkast ut hela vägen. Det var ingen synvilla och Amor Winner klev undan till en lätt seger.

Nyårsknall
Troels Andersen bjöd på en ordentlig nyårsknall i V86-7 tillsammans med Chip Dealer. Troels satt kallt kvar i andrapar utvändigt och när Chip Dealer fick fritt exploderade han.
– Han har inte världens längsta ben, men gör alltid så gott det går, sade Troels.
Som nybliven tränare är det viktigt att få fram en reklamhäst. För Mattias Djuse kan Etoscha Boko vara just den hästen. Den välstammade yngligen joggade 1.15 sista varvet och går en ljus framtid till mötes.
– Det känns att det finns lite extra att köra med, sade Mattias.
Utdelningen för åtta rätt blev 483 262 kronor, sju rätt gav 1 854 kronor och sex rätt betalade 111 kronor.

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.