Romme fixade miljoner på V75 till lyckliga spelare

161

romme fixade miljoner

Ett andelsspel i Sala och två Harry Boy-spelare var med när Romme fixade miljoner på påskdagen.
Nio system prickade alla vinnarna och utdelningen för sju rätt sköt upp i över två miljoner kronor

Kalla det påsksmällar. Det är inte ovanligt att det brisera en hel del sådana när Rommetravet kör V75-tävlingar i påsktid.
I fjol blev en spelare på en butik i Sundsvall ensam på V75. Utdelningen då 20,5 miljoner kronor, med en insats på 294 kronor. Samma 2013 då ett system hittades med alla rätt och delade ut 22,6 miljoner.
Inte fullt lika svårt blev det på påskdagen på Rommetravet i år. 8,75 system prickade alla vinnarna och värdet enbart för sju rätt dök upp i 2 011 930 kronor.

En Harry med Boost
Kallblodskungen Månprinsen vann som storfavorit tillsammans med Gunnar Melander vilken var mångas spik. Det mesta i spelväg ställdes dock på ända redan i den första avdelningen där Per Lennartsson segrade med egentränade Nappa Scar. En skräll spelad på under en halv procent (!) på V75.
Harry Boy-spelet blev framgångsrikt. En kupong inlämnad på Direkten i Grythyttan för 480 kronor delade ut drygt 2,1 miljoner.
En Harry Boy-kupong för 90 kronor inlämnad på atg.se fick bara sex rätt. Nu hade man satsat på Boost och fick därför hela 1,5 miljoner kronor ändå.

”Så osocial du är”
Påskdagens verkliga storvinnare var andelsspelet på Wallins Tobak i Köping. Systemet som satt hade 28 andelsägare och delade ut nästan 6,2 miljoner kronor.
Bröderna Raafat och Rany Saleem, 27 och 29 år gamla, köpte butiken för ett år sedan.
– Jag och brorsan tippade systemet tillsammans och spikarna satt på Månprinsen och Darling Hornline. Så kul för butiken och Köpingborna! Eftersom det är påsk firade vi med familjen. Alla var så irriterade på att jag satt och kollade på ATG Live i mobilen. Min mamma bara:” Så osocial du är!”. Nu blir det tårta och bubbel i butiken i veckan, säger Raafat Saleem skrattande.
Andra storvinnande system var inlämnade på Flanör Depeschkontor i Gävle, Direkten Spelcenter i Frölunda, Ica Supermarket i Bjärnum, ett system i Finland samt på atg.se.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet