Så fortsätter vi temat Maffia….

630

Med tanke på Länken jag fogade in i gårdagens blogg så ville jag ge er en chans att läsa fortsättningen…blir som sagt intressant…
http://op.se/sport/1.4686269-oppet-brev-till-wetterholm-varfor-erbjuds-jag-8-000-kronor-

Apropå gårdagens blogg…så har jag fått ett antal meddelande skickade till mig via fb…där man skriver att man tycker att det är bra skrivet…men att man inte törs säga det offentligt, eftersom att man är rädd att hamna i frysboxen…
Jag blir alldeles bestört av detta….VAD…Jag vill ha ett klimat på min bana, där man törs ha andra åsikter utan att man ska , som en skrev…åsiktsregistreras… Skrämmande är ordet…ingenting annat 🙁

Har haft en fantastisk förmiddag i solen ute på Umåker…
4 fantastiska Kvinnor har vart och fikat & surrat en massa och Jösses vilken aktivitet som råder….Finaste hästen har Janne Norberg kört… Lome Anna….
I eftermiddag ska Niceguysdontbother antagligen för vagn igen efter 2 månaders hantering. Hon blev superelak efter skoningen och helt ohanterbar, skulle bara anfalla…och detta efter att ha vart helt superstabil…Nåväl…nu känner jag äntligen igen henne igen…så vi gör ett nytt försök att leka travhäst….Håll tummarna…& kisa inte för mkt i solen…Man blir så J*kla Rynkig….;))))

Föregående artikelFem tippar EXTRA V75 BJERKE
Nästa artikelUnderskatta aldrig Sociala Medier :)))))

2 KOMMENTARER

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.