Så har man Gjort Hoting då :-)

611

Har du Ogjort Hoting så har du veckan på dig…. Eller varför inte Lycksele nästa helg….

Det är någe visst med Bygdetrav ändå… Lite mer avslappnad stämning…Både Folk och hästar har nog tatt lite SmygSemester…Överlägset trevligaste travdagarna under somrarna 🙂  Hoting ståtade med 40 nybyggda boxar…

hotingtravet Jag & Angela Corner var placerad i en av dem…Personligen så älskar jag dessa uteboxar…Min häst gjorde det mindre…hon fick nästan panik inne i boxen när jag stängde igen dörrarna, men lustigt nog så var allt bra bara man öppnade och satte fast henne i kättingarna. Nybyggt, välstädat och Fantastisk utsikt ger själva StallUpplevelsen +++++

Själva TravUpplevelsen var ju Just denna gång då Toppen… Angela Corner & Per Linderoth ledde från start till mål 🙂 Fantastiskt Roligt..& Jag säger bara Per Linderoth…Vilken kille…Alltid trevlig , lugn och hjälpsam…hinner han får man ofta en hjälpande hand om det behövs utan att man ens behöver be om det… har ett väldigt stort förtroende för honom… Tycker att han är en riktigt vass kusk…

Angela Corner Per Linderoth Hg

Det vore att Ljuga om jag inte sa att Glädjen var hysterisk efteråt…. men innan var jag inte så nöjd… Eller…jag var Ruggigt nöjd med Hästen…Hon var verkligen kanonfin i värmningen…men BANAN!!! Hallå Hoting!!!! Kolla in underlaget…. Som att springa i en harvad åker… så här får det inte se ut…Permanent eller icke permanent bana…Riktigt illa…Det är onödig skaderisk för hästarna… Nu verkar benen ha klarat sig bra på min häst…men hade jag haft en med problemben(senor) så skulle jag nog antagligen bara ha vänt på klacken och åkt hem…. Kan inte på nått sätt ens inbilla mig att det inte finns en Hyvel att få tag på i Hoting med omnejd… Har ju anmält hästen till tisdagens tävlingar, men är osäkert startandes då hon hade rätt ont i bakknän och rygg idag… Väljer att vänta med beslut tills imorgon…och kommer att kolla OM det gjorts någe åt banan inför tisdagstävlingarna.

Blev kvar efter tävlingarna hos min vän Bettan Bolin… Gick på dans efter travet, träffade många glada människor…faktiskt inte en endaste sur i mitt sikte (Räknar inte det lilla slagsmålet som var utanför lastbilen som jag transporterades i…för det såg jag ju inte;)..) Idag fick jag äran att få köra en tur med Bettans springare Rigello, var länge sen jag körde Nordis… detta uppför, och nu menarjag uppför… TåsjöBerget…shit vilken klättring av hästarna och vilken utsikt vi fick avnjuta 🙂

Rigello Med det vill jag säga att styrka för att vinna tvivlar jag inte för en sekund på att dom där Pållarna har….& på tisdag återfinns dom i HotingProgrammet 😉 Ba en sån sak… Håller tummarna för dem…..

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelJanne Jackpot på Färjelanda eller va de heter
Nästa artikelSeb till Svanen

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.