Satte Dagens Dubbel – till nytt jätteodds

137

Hallå där…

Foto: Bildbyrån

Handbollsprofilen och Sportbladets travbloggare, Mario Lipovac.

TRAV17 oktober 2017 11:56

Hur gick du till väga för att sätta dubbeln i går?

– Jag tränade på morgonen, sen satte jag mig och kollade på loppen på Boden. Och just på Boden kan det skrälla, man känner inte till alla hästar, det är en del finska kuskar på plats och kör och så vidare. När jag fick syn på Cash’Em i DD-2 så fick jag upp en minnesbild från när jag såg hästen för två veckor sedan. Då var det i ett V4-lopp inför V75 på Skellefteå, och då tyckte jag att det var den hästen som stack ut och som såg bäst ut med sparade krafter av alla på hela V4:an. Det var inget hårt motstånd heller, så jag spikade den och chansade lite.

– I DD-1 trodde jag en del på 8 Mellby Dealer som såg ut att ha en bra uppgift. Men jag var inte helt säker då jag tyckte att hästen var lite v ä l blek i starten innan så jag hittade några hästar på start som jag tog med som skrällar, bland andra då Denver Brodde som vann. Det är en bra häst i grunden, men som blandar och ger.

Vad säger du om oddset, 182 gånger pengarna?

– Det är det högsta oddset jag har satt!

Hur reagerade du när Cash’Em spurtade till seger?

– Jag var hemma och kände, ”fan vad gött, den sitter”. Det har gått lite upp och ner på DD-spelet på slutet, så det var skönt att sätta en sån smällkaramell.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att vi (Kristianstad) vinner mot Guif i kväll och att det blir åtta rätt på V86 på onsdag. Sen hade det inte varit fel med på 7 rätt på lördag.

Mario Lipovac kommer att lämna ett nytt tips i sin spelblogg i dag. Håll utkik HÄR!

17 oktober 2017 11:56

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelMicke Nybrink: ”Den bästa tiden är här”
Nästa artikelVärldsmästaren: ”Det går inte att fega”

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.