Savin flyttar tillbaka till Västkusten

21

savin

Den 34-årige tränaren Marcus Savin flyttar sin verksamhet från Solänget till Åby.Foto av Mikael Wikner

Solänget blir av med Marcus Savin. I slutet av februari flyttar den 34-årige tränaren sin verksamhet till Åbys travbana.
– Jag känner att jag hör hemma på västkusten, säger Marcus Savin till Travronden.se.

Marcus Savin har det senaste året flyttat runt en hel del och nu är det dags igen. I början av fjolåret bytte han Halmstad till Umåker. Ett halvår senare lockade grannbanan Solänget över honom och nu är han på väg till Åby.
– Jag har haft ett nyttigt år här i norr. Det är inga hard feelings alls mellan oss. Jag går på min känsla och min förhoppning är att kunna locka nya hästägare nu när jag drar igång på Åby, säger Marcus Savin till Travronden.se.

Hyllar den norrländska optimismen
Savin får fem hästar med sig till travbanan utanför Göteborg.
– Det jag tar med mig under det här året i norr är den optimism och den gnista det finns bland alla som håller på med sporten. Trots långa avstånd och färre tävlingsdagar sliter man hårt för att lyckas.
När Marcus Savin nu lämnar Solänget finns det fem tränare kvar på banan.

Föregående artikelDet LYSER om Kadett C.D. inför Prix d’Amerique
Nästa artikelFavoritens tränare är nöjd inför Prix d’Amerique

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.