Ser spännande ut

202

Håller en låg bloggprofil på grund av att det verkliga livets dagliga ritualer kräver 300% fokus och närvaro. Hinner med en statistisk utsvävning dock och hoppas på mera skrivtid inom snar framtid.

Idag ska den sitta. Tycker att ranken ser spännande ut. Har hittat ett par ”bortglömda” streck som kommer med på de tio kombinationer jag spelar.

I DD1 har Stig H´s 1 Nero Capar blivit streckfavorit. På min rank är den inte ens med på fem hästar. Sådant gör mig en aning fundersam, men jag följer den egna ranken och streckar dessa.

3,5,6,7,10

Det mest häpnadsväckande är att 5 Justalittlespot håller en stark andraplats. Och det faktum att förutom 3 Jaguar Broline så är samtliga under 25% på strecken. Är det en totalt knasig rank, eller står vi inför ett riktigt öppet lopp där vem som helst kan vinna? Hästarna ovan är rankade i den ordningen de står skrivna. Inte bara nummerföljd således.

I DD2 blir 1 Albright svår att gå ifrån som tipsetta. Vann trots galopp senast vilket är starkt. Sedan kan man ju fundera på varför den galopperade. Har ej sett loppet. Att 2 Suntory Royal glider in som tvåa på ranken skall bli intressant att följa. Trodde personligen att 11 Citrin skulle komma högre upp, men den är med i botten.

1,2,3,12,4,7,10

Spelförslaget blir följande:

3,5,6,7,10

1,2

Chans

5

2

Nu ut i solen.

Nicklas Svalmark

Föregående artikelJanne Jackpot – Halmstad 11 februari
Nästa artikelKungen trött i Prix d'France

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.