SHL-stjärnan: ’Det kan hända grejer’

29

Malmö-målvakten Oscar Alsenfelt följer travet intensivt.

På lördag är det V75 på hemmabanan Jägersro – då bjuder SHL-stjärnan på sina vinnare.

– Jag spikar Västerboonthenews i V75-3. Jag spikade även senast, men nu är det läge att ta tillbaka de pengarna, säger han till Trav365.

När han inte vaktar kassen för Malmö i SHL så kollar han på trav – dagligen.

SHL-profilen Oscar Alsenfelt är mycket intresserad av själva sporten och besöker mer än gärna travtränare i Skåne-området för att köra häst.

Det utesluter inte att han gillar spelet också.

– Det började med att jag bara var intresserad av spelet, nu är det mer sporten som lockar. Jag har lärt känna både Lutfi och Adrian Kolgjini härnere och Joakim Lövgren har varit väldigt välkomnande i och med att vi (Malmö) har våra SHL-hästar i träning hos honom.

Hur går spelet på trav för dig?

– Upp och ner, säger Alsenfelt med ett skratt.

”Vem ska sätta upp tempot”

V75 gästar Malmöbanan Jägersro under lördagen.

Vad tror du om omgången, blir det stora pengar på sju rätt?

– Jag tror inte det blir jättestora pengar, om jag ska gissa. Det finns någon stor favorit som ser svårslagen ut, men kanske? Vi hoppas!

Vem är bästa spiken, enligt dig?

– När jag såg startlistan så var jag inne på 3 Claes Boko i V75-3, men nu är jag inne på att spika en annan i samma lopp, på grund av att Claes Boko blir så mycket mer spelad. Det är 2 Västerboonthenews som jag är inne på. Från ledningen då. Vem ska sätta upp tempot? Det är Jägersro och Johnny Takter kör, det ser bra ut. Jag spikade även senast, men nu är det läge att ta tillbaka de pengarna.

Vilka drag har du?

– Jag tycker att jag har ett riktigt bra drag, det är 2 Troja Ceasar i V75-7. Hon kan springa riktigt fort en bit. Hoppas att körande Joakim Lövgren hittar ett bra läge på innerspår, att 3 och 6 kör mot varandra och att det blir lite körning. Då kan det hända grejer, säger Oscar Alsenfelt.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
SHL-stjärnan: ’Det
kan hända grejer’

Föregående artikelTa chansen – bli en del av Trav365
Nästa artikelV75 system till Jägersro 14 januari

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.