Singla slant

206

En snabbloggning mitt i förberedelserna för dagens begivenheter. Undviker att prata mer om dem för att inte bli stämplad som präktig. Men kylen är i alla fall laddad till tänderna med diverse nyttigheter både för mage och strupe.

Såg givetvis på fotbollen igår. Har inga analytiska insikter i den sporten men led med grabbarna. Lider också med kollegan som galet lycklig i mitten av veckan meddelade att han fått tag på biljetter till Frankrikematchen. Nå väl, det blir väl ett äventyr även om den riktiga spänningen nu saknas.

Dubbelloppen ikväll väcker våndandets visioner. Vid en hastig anblick av startlistorna fick jag känslan av att en dd skulle vara svår att hitta utan att bränna på med så många kombinationer att det i princip urholkade spelvärdet. Alternativen är ju att ge fan i det eller ta ett kraftfullt beslut och gå kort i något race. Väljer det sista.

DD1 med Bergarn som favorit känns riktigt krångligt. Jag har lite svårt för honom av rent personliga skäl och vet av den anledningen att det är i princip 100% chans att han då leder runt om och jag ryker. Lik förbannat har jag bestämt mig för att Keep Well med Takter är ett bättre alternativ som spik. Hästen går upp i klass har jag förstått, men med den senaste prestationen i minnet så känns det inte så betungande. Vann ju trots lite galopp har jag för mig.

7

slant

DD2 hyser en i mångas ögon bättre spik än den jag föreslagit. 2 Pandora Girl borde ha bra chans att vinna detta lopp. Men jag är i flyt nu och fick direkt feeling för 6 BWL Champion. På pallen i sex av tio lopp so far. Har inte hunnit analysera de prestationerna men anser att det finns goda möjligheter till att Montgomery och Pandora i sin inbördes brottning kommer att öppna upp för några andra. Flip a Coin måste också med bredvid Prince Elliot.

2,4,6,10

Kör en rak 7-4 i dag Hoffa, det kan löna sig!!!

Nicklas Svalmark

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.