Sista för året!!!

197

Fick ingen favoritkänsla idag när jag ögnade genom startlistorna till dubbeln på Mantorp. Ögonen fastnade istället på Classe Svenssons Guanabana i DD1. Streckad på 16% och ett mycket mera spännande streck än Svanbergs magsjuka favorit. Eller den var visst det i senaste starten och det skall förklara den sämre insatsen. Kan ju också ha varit lång distans och spår 8 som spökade sist men jag väljer att se det hela som formtapp och streckar inte alls. Känner att det är lite chansläge idag och stannar vid ett streck. Hemmafavör kallar jag det.

I DD2 skall Ralf Karlstedt se till att hamna i dödens enligt intervju på hemsidan. Han tänker ladda frammåt och Raffe tror på chans i detta gäng trots den positionen. Det tror inte jag. Mina tre streck fördelas enligt följande. Första till Hamras Pirat som Tillman själv tror på och som senast vann på Axevalla. Andra går till Oakshoots Highland där jag tror formen är i antågande och senaste starten glöms då hästen var dåligt placerad. Idag finns det andra möjligheter. Tredje strecket går till Snubbelduns som är det längsta långskotttet på länge. I och för sig har jag inte spelat trav på ett tag, men ändå. ett riktigt långsskott. Hästen borde kunna utnyttja ”lilla” springspår och få en bra position, kanske ryggen på Ralf Karlstedt. Sedan finns alla möjligheter. Notera att banan bedömts vara något tung nu efter kvalloppen och man bör ha det i åtanke inför dagens spelande.

4

2,3,7

Gott Nytt år på er!

Nicklas

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

3 KOMMENTARER

  1. Stort GRATTIS till den fina dubbeln på 89 ggr degen!!!

    Fortsätt leverera, så ska jag följa allt i fortsättningen.

    Hann tyvärr inte se det här innan jag lämnade in, så jag missade med flera mil…

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.