Självförtroendet i Botten…Annars är det Bra…På Rikt :-)

344

Sitter så här kvällen innan start i Hoting med Angela Corner….och Önskar att jag kunde vara lite mer som Erling ” Slampen” Wallström, Amatör på Umåker under min uppväxt. Han hade alltid ett leende på läpparna, inget var som omöjligt…och trots att han oftast bara hade rent, ja, man kan nog säga så…Hästar som inte så ofta besökte den övre halvan av resultatlistan…så hade han ALLTID SegerChans…Den känndes Jätte i sista jobbet…åsså berättade han hur Bra hans häst var…och hur stora vinstchansen alltid var… Snacka om en levande Optimistkonsult. Erling finns inte längre med oss, och sista åren av sitt liv så var han ganska hårt märkt av en Stroke…men han kom sig ut på sin HandikappsMoped och från början träffade man på honom på TegsBroCenter, då gjorde det nog för Själsligt ont att besöka travet, men slänga lite käft tyckte han alltid om. Såsmåningom så kom han förbi och kollade in lite tävlingar, provlopp och snabbjobb…Lika possitiv som innan…tyckte alltid att det fanns bra saker att se hos alla hästar….

Just nu ikväll skulle jag behöva en Dos av SlampenMentalitet… Har satt sig i skallen på mig alla dåliga resultat…så tävla nu innebär inte mycket glädje…men jag är en maskhållare av rang i vissa fall…ni som träffar mig imorgon kommer nog inget att ana…men jag själv skulle hellre vara med i provlopp, där jag slipper vara sist…. Nån måste alltid vara sist… VEEEET… men det funkar dåligt för en vinnarskalle…som aldrig har vett att ge upp…Så jag har Putsat grejjorna, lastat vagnarna… förberett allt in i minsta lilla detalj…utom att jag inte pratat med Linderoth än…men inom låtsäga en kvart har han ett sms från mig om värmningstid…men sen så…Då är det bara att Tygla ”Draken”…göra det som just nu skrämmer mig mest…åka och tävla.  Vet att jag har en hyfsad häst…men det hjälper inte alls… Inte just idag… Nåväl..först ska jag sova…och sen…på med lite SlampenMentalitet… ett leende på läpparna och …om ni frågar mig hur Märren känns så kommer jag bara att Flina lite och säga…”Angela…Hon känndes JÄTTE i sista jobbet” … (Det är Definitivt Inget ljug, men svett & Pulshöjande ändå) 🙂

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelNästagångare 30 juni – 3 juli
Nästa artikelV75 Färjestad 30 Juni 2012

5 KOMMENTARER

  1. Hej Evelina Wallström heter jag och är barnbarn till Erling (slampen) Wallström, läste ditt blogginlägg, och vill bara säga att morfar är fortfarande i livet, och med glimten i ögat. Bor på skräddarens boende på bölevägen.
    Blev väldigt rörd av vad du skrev i ditt inlägg, det var verkligen han i ett nötskal säger mamma (Anita Wallström)

  2. blev påmind om ” Slampen” nu,,, vilken man, travet skulle behöva många med hans inställning,,, Minns en gång i Ly när han blev rasande på mig,, var H-starter,,,men de dröjde kanske en kvart kom han å bad om ursäkt för utskällningen jag fick,,,,då fick man en tankeställare,,,,
    I morrn hoppas vi på ett jädra KLAPPANDE,,,, så blir det……

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.